Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Vânzare Birou, P-ta Dorobanti

Vanzare spatiu birouri Dorobanti 225 mp

470.000 eur
ID 3562639
Birouri | 225 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / P-ta Dorobanti
Suprafața utilă 225 m²
Suprafaţă totală 225 m²
An finalizare construcție 2009
Tip imobil Clădire de birouri
Stadiu construcţie Finalizat
Clasă birouri B
Număr încăperi 5
Număr Grupuri Sanitare 2
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

Va propunem spre achizitie etajul 3 dintr-o cladire de birouri moderna situata pe una dintre strazile cele mai efervescente din zona Dorobanti/ Calea Floreasca. Cladirea are nivel de inaltime S+P+5 si este construita in anul 2009. Este ocupata in proportie de 100%, etajul in discutie urmand a se elibera la momentul vanzarii. Cladirea beneficiaza de vecinatatea unor afaceri de succes, clinici, restaurante, saloane si este pozitionata avand acces atat din Calea Floreasca, cat si din Calea Dorobanti/ Piata Dorobanti.

Spatiul poate fi folosit open space sau compartimentat in functie de specificul activitatii. La interior avem acces la 2 balcoane care ne ofera privelistea strazii si sunt amenajate 2 toalete separate. Suprafata utila este de 217 mp, suprafata construita 225 (plan 25x25 mp aprox).
Accesul la etajele superioare se face cu ajutorul unui lift de 4 persoane sau scara cladirii amenajata si placata cu marmura.
Pe fiecare etaj exista contorizare separata pentru apa si curent (climatizare prin ventriloconvectori), cheltuielile comune incluzand plata unui portar pe timpul zile, cheltuielile cu intretinerea liftului, curentul de pe casa scarii, alte servicii punctuale care se presteaza pentru intreg imobilul In cladire exista o camera a serverelor, pe instalatia de apa sunt instalate filtre speciale performante.
Suprafata utila: 217 mp
Suprafaţă totala Etaj 3 : 225 mp

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici