Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Baneasa

Vanzare vila Baneasa, Dobrogeanu Gherea

440.000 eur
ID 3405105
Case - Vile | 167 m² | 4 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Baneasa
Zona Baneasa
Număr camere 4
Suprafața utilă 167 m²
Suprafață teren 272 m²
An finalizare construcție 2005
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

Va propun pentru vanzare o vila deosebita in zona rezidentiale str. Constantin Dobrogeanu Gherea, sectorul 1 Bucuresti, o strada linistita de case/vile exclusiviste, fara trafic rutier, pozitionata astfel încât are un acces rapid de 15 minute catre centrul Capitalei. Proximitatea lacurilor Baneasa si Herastrau aduc un plus incontestabil zonei dominata de foarte multe spatii verzi, in care constructiile sunt de inaltime mica. Vila are un regim de inaltime parter, etaj si mansarda, ca ansamblu de patru camere, fiind construita în anul 2005 cu mare atentie pentru detalii.
Parterul este compus dintr-un living spatios, in care parchetul natural din stejar creeaza un ambient cald si placut. Tamplaria exterioara este din lemn de stejar african cu geamuri termopane antiefractie, iar tamplaria interioara este la randul ei cu finisaje din lemn de stejar african. Bucataria inchisa mobilata si utilata beneficiaza de o camara de depozitare. Din living se acceseaza terasa care poate fi inchisa cu obloane din aluminiu actionate electric, pardoseala fiind placata cu gresie de 12 mm, antiderapanta.
La etajul 1 regasim 2 dormitoare mobilate practic si elegant, deservite de doua terase cu balustrade de inox. Baia are finisaje din piatra de travertin cu o ambianta deosebita.
Mansarda este în mare parte un spatiu deschis care poate fi utilizat ca zona de relaxare/hoby , ca dormitor sau birou. Mansarda dispune de un dressing mare, un uscator si un grup sanitar.
Curtea, în suprafata libera de aprox 139 mp, este placata cu beton amprentat. Garajul in suprafata de aprox 46 mp este constituit ca hala metalica cu spatiu de birou si camera tehnica, dispune de un put forat si soatiu de stocare apa de 2 mc. Este imprejmuit cu tabla prevopsita gri inchis, iar la casa din bca cu stilpisori metalici.
Casa este proiectata si construita cu grija pentru detalii structura fiind din ziduri portante din caramida gvp cu stilpisori din beton armat, placi si grinzi din beton armat, sarpanta lemn, invelitoare tabla tip tigla,
compartimentari din caramida si gips carton.
Proprietatea se adreseaza persoanelor care doresc sa locuiasca in cele mai bune conditii si sa se bucure de liniste si un trafic auto foarte redus. Finisajele si mobilierul se incadreaza armonios aducand un ambient placut si calduros pentru viitorii proprietari.
Imobilul este construit de la zero, cu toate utilitatile, iar actele de proprietate, proiectare, autorizare si de constructie sunt complete.
Va invit la vizionarea unei case/vile intr-o zona rezidentiale care poate deveni spatiul de locuit unic, potrivit personalitatii si pe măsura așteptărilor dumneavoastra.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici