Vânzare

5 camere | 185 m²

Vanzare Vila Cocheta, Eficienta/ Gradina/Parcare/acces rapi

Bucuresti-Ilfov / Corbeanca

350.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 185 m²

Suprafață teren 550 m²

An finalizare construcție 2003

Stare proprietate Renovată

Niveluri imobil 1

Număr Băi 4

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 4

Ansamblu Rezidențial Nu

Preț negociabil Da

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Va propunem spre vanzare o proprietate cu totul speciala, o casa frumoasa in adevaratul sens al cuvantului, care se remarca atat prin amplasament, cat si prin calitatea de exceptie a constructiei. Construita in anul 2003, aceasta vila a fost proiectata cu grija pentru a oferi un spatiu bine organizat si eficient, dar, mai presus de toate, pentru a crea acel sentiment de  quot;acasa quot; - un loc unde confortul primeaza.

Proprietatea se afla pe un teren de 550 mp si este structurata pe doua nivele: parter si etaj mansardat, avand o suprafata totala de 240 mp, din care 180 mp sunt utili. Casa ofera 5 camere, 4 bai, spatii de depozitare si o amprenta la sol de 110 mp. Constructia este realizata pe cadre de beton, cu compartimentari din caramida, oferind astfel rezistenta si durabilitate.

Compartimentarea interioara este extrem de practica si flexibila. La parter se afla un living generos cu o zona eleganta de dining, bucatarie inchisa, o baie de serviciu, spatii pentru depozitare si o camera tehnica. De asemenea, exista o camera de 14 mp, cu baie proprie si spatiu de depozitare, ce poate fi folosita ca birou, hobby room sau dormitor cu vedere spre gradina.

La etaj se regasesc 3 dormitoare, inclusiv un dormitor matrimonial spatios, dotat cu baie proprie si dressing. Toate dormitoarele au acces catre balcoane, iar designul modern, cu tavane inalte si ferestre generoase, permite o lumina naturala abundenta.

Curtea inconjoara casa pe toate laturile, fiind amenajata cu grija, cu vegetatie matura, alei si zone de relaxare perfect echilibrate, totul intr-un cadru primitor si armonios.

Casa a fost construita cu responsabilitate, folosindu-se materiale de calitate superioara: structura din beton si caramida poroterm (import Austria), acoperis din fier si tigla premium (import Italia, garantata 100 de ani), fundatie adancita la 1 metru si izolatie exterioara din polistiren de 15 cm.

Printre facilitati se numara:
Incalzire prin calorifere individuale pentru fiecare nivel
Centrala termica noua, de calitate premium, importata din Italia
Semineu din lemn, de calitate superioara, pentru un plus de confort in living
Gresie si faianta portelanata, import Italia
Instalatie electrica trifazica, de 12kw, pregatita pentru montarea unui incarcator electric
Sistem de irigatie automatizat, cu panou centralizat
Mobilier de calitate, foarte bine intretinut
Posibilitatea de reorganizare si redesign pentru dormitoarele de la parter si cel matrimonial
Proprietatea dispune de 2 locuri de parcare in interiorul curtii si cel putin 3 locuri de parcare in exterior.

Amplasamentul acestei case ofera acces rapid la DN1, centre comerciale (Value Center), zone de agrement (padure, lac, pescuit, Therme), farmacii, banci, centre medicale si institutii de invatamant, facand-o ideala pentru o viata confortabila si bine conectata.

Aceasta proprietate este o oportunitate rara, fiind o casa atent construita si impecabil intretinuta, care a trecut testul timpului cu succes!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Anne Marie Precup

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare