Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
165.000 eur Berceni-Margaritarului,casa 5 dormitoare
5+ camere  •  162 m²  •  2021  •  nemobilat
Construcţie nouă
Bucuresti, IF, Berceni
17 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Berceni

Vila Soseaua Giurgiului stradal, pretabil birouri/magazin si

238.000 eur
ID 2637002
Case - Vile | 270 m² | 5+ camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Berceni
Zona Berceni
Număr camere 5+
Suprafața utilă 270 m²
Suprafață teren 480 m²
An finalizare construcție 1994
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Canalizare,    Încălzire,    Climă

Exclusiv Apulum94 prin Dumitru Daniel, vila stradal pe Giurgiului, la numarul 242 chiar vav de benzinaria OMV la statia Caporal Raducanu Cristea (10 minute cu STB pana la gura de metrou Eroii Revoutiei cu tramvaiele 7 si 25 sau autobuzul de noapte 107, la statia de metrou Constantin Brancoveanu cu autobuzul 116 sau statia de metrou Aparatorii Patriei cu autobuzul 102). La un minut de Vila este Magazinul de Bricolaj Dedeman, zona este in acest moment in crestere, sunt mai multe ansambluri rezidentiale pe strazile secundare in dezvoltare la mica distanta de imobil, avantajul acestui imobil este pozitia de exeptie, se preteaza pentru orice tip de activitate comerciale, productiva sau de birouri dar si locuit cum de altfel este folosita in acest moment.
Imobilul are la parter doua spatii comerciale din care unul a fost transformat de proprietari in garaj deoarece precum am scris mai sus principala utilizare pe care o are in acest moment este de locuit, spatiul comercial ocupa doar 20% din suprafata imobilului. Constuctia din 1994 imobilul a avut un caracter comercial la acel moment si-au dorit un imobil un aspect de cabana montana (de aceea design-ul special pe care l-au imprumutat si alti vecini ulterior) deoarece iubeau muntele si deasemenea sa profite de pozitia de exceptie si sa aibe si un venit pasiv din inchirierea spatiului de la parter, initial au fost doua spatii comerciale la parter, unul gandit ca si cofetarie iar celalalt carmangerie, cu o camera separata in spatele vilei pentru depozitare carcase, ambele au functionat ani de zile si au fost apreciate de oamenii din zona, ulterior s-au schimbat multe, preturile in imobiliare au sarit de mai multe ori in sus si datorita locatatiei, suprafetei si configuratiei a devenit interesanta pentru actualii propriatari care au cumparat imobilul in ideea de a oferi copiilor posibilitatea de a locui la casa in conditii foarte bune. Precum am scris mai sus imobilul cu aspect de cabana cu spatii comerciale a fost construit in 1994 dar pe terenul de aproape 500mp (480mp) exista deja o casa tip vagon cu pivnita constructie 1960, casa care a fost renovata si anvelopata si care este locuita acum de unul dintre fii proprietarului impreuna cu familia dumnealui, acest imobil desi cu o anumita vechime se poate reconsolida si extinde marindu-se astfel suprafata utila. Curtea este in proportie de 60% pavata iar restul de curte este ingrijit si folosit ca zona de recreere si loc de joaca.
Compartimentarea Vilei din fata este foarte practica, la parter precum am scris mai sus sunt doua spatii comerciale dintre care unul este inchiriat in acest moment iar celalalt folosit ca si garaj iar la etaj avem bucatarie, baie si un living spatios tip salon cu balcon ce da spre Soseaua Giurgiului cu vedere directa pe Statia Stb si Benzinaria OMV, un balcon care ofera acea senzatie placuta de cuib in mijlocul agitatiei urbane, tot aici la etaj avem si un antreu langa scara care urca la mansarda folosit in acest moment ca si cabinet intim de manichiura (tip Nails Factory). Mansarda este spatioasa, avem aici 3 dormitoare, unul pentru musafiri, unul matrimonial si un al treilea - camera copilului. In acest corp de cladire sunt 3 aparate de aer conditionat. Intre cele 2 imobile este o constructie tip crama din beton armat care a fost folosita ani de zile pentru pastrat carcase si alte produse de macalarie la racoare.
Casa din spate, imobilul renovat si anvelopat dispus doar pe parter este ingrijita, cu ornamente si detalii bine pastrate si cu o compartimentare placuta care insa poate fi imbunatatită precum am scris mai sus prin extindere. In acest moment aici avem o bucatarie spatioasa in care se poate servi masa, o pivnita situata chiar sub bucatarie cu rol de cămară sau minicramă, doua camere si o baie. Casa din 1960 a fost construita conform nevoilor de atunci si accesul la dormitorul matrimonial se face in acest moment prin camera copiilor, lipsa acesta de spatiu din casa mica fiind si motivul pentru care imobilul este promovat pentru vanzare.
Imobilul este racordat la toate utilitatile si are si curent trifazat (380).
Pentru vizionari, detalii despre imobil si informatii pentru accesare linii de creditare in vederea cumpararii imobilului situat in Sos. Giurgiului 242 va rugam contactati agentul exclusiv Dumitru Daniel.

  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Căp. Răducanu Cristea 40 metri
  • Căp. Răducanu Cristea 120 metri
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • RATB Răducanu Cristea 38 metri
  • RATB Răducanu Cristea 149 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • RATB București Progresul 790 metri
  • Staţii de metrou Distanţă
  • Metrorex Metrou Constantin Brâncoveanu 3.3 kilometri
  • Metrorex Metrou Piața Sudului 3.4 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici