Vânzări
Închirieri
Închiriere Apartament 1 cameră, Victoriei

Victoriei | Studio | Centrala

600 eur
ID 3651349
Apartamente | 25 m² | o cameră
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Victoriei
Zona Victoriei
Număr camere 1
Suprafața utilă 25 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 7
An finalizare construcție 1965
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 8
Număr Băi 1
Comision cumpărător 50%

ID Anunt : P78873
Bine ați venit într-un colț de rai în inima Bucureștiului, la intersecția dintre eleganța modernistă și confortul contemporan! Situat strategic pe Calea Victoriei, la colț cu Bulevardul Regina Elisabeta, acest studio reprezintă un sanctuar de rafinament și funcționalitate. Oferind o panoramă desăvârșită asupra Pieței Steagului și a Cercului Militar, acest spațiu excepțional îmbină farmecul istoric cu facilitățile moderne.
Blocul, numit Romarta, o construcție masivă și sigură, cu regim de inaltime P+8 etaje, se distinge prin fațada sa din travertin, conferind un aer nobil și elegant. Cu o compartimentare în logii duble pe înălțime, acesta emană o eleganță aparte, reprezentativă pentru stilul modernist, iar izolarea termică și fonică excepțională oferită de geamurile Reynaers High End, ofera confort și intimitate în orice moment al zilei.
Intrând în acest refugiu urban, veți fi întâmpinați de un pat dublu cu somieră și saltea Air Gel, o canapea extensibilă care oferă o soluție practică pentru oaspeții dvs. sau pentru momentele de relaxare. Un spațiu special amenajat pentru birou vă permite să vă desfășurați activitățile de lucru cu ușurință, în timp ce balconul frantuzesc vă invită să vă bucurați de razele blânde ale soarelui și de priveliștea urbană deosebită.
Facilitățile moderne includ un Smart TV și un sistem de aer condiționat, bucătăria complet echipată vă așteaptă să vă manifestați talentul culinar, oferindu-vă tot ce aveți nevoie, de la veselă și tacâmuri până la plită cu inducție, aeropress pentru cafea, nutribullet - mixer de mână și frigider de dimensiuni medii. De asemenea, mașina de spălat rufe și aspiratorul fără fir vă fac viața mai ușoară, oferindu-vă tot confortul de care aveți nevoie pentru o ședere plăcută și lipsită de griji. Acest studio este ideal ca si rezidenta pentru un cuplu sau o persoana singura , care este in cautarea unei chirii intr-o zona selecta a orasului. Comisionul perceput de KingImobiliare este de 50% + TVA din valoarea tranzactiei.
Va asteptam sa il vedem impreuna!
Agent : Cosmin Popescu








Id intern: P78873

Solicită vizionarea proprietății

Victoriei | Studio | Centrala

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
08 Mai
Joi
09 Mai
Vineri
10 Mai
Sâmbătă
11 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Victoriei | Studio | Centrala
KING IMOBILIARE Consultant imobiliar KING Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3651349
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici