Vânzare

5 camere | 165 m²

Vila 165m Mogosoaia lac Lilium Residence

Bucuresti-Ilfov / Mogosoaia

180.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 165 m²

An finalizare construcție 2024

Suprafață teren 265 m²

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Proiectul Mogosoaia Lilium Residence este situat la iesirea din partea de nord a Bucurestiului si ofera o infrastructura completa: drumuri, toate utilitatile, iluminat public, spatii verzi generoase. Este format din 34 de vile in sistem single si duplex, compuse din P+1+POD avand suprafata utila de aproximativ 160 mp,si 200mp construiti si teren aferent 265 mp.
Echipa din spatele proiectului beneficiaza de o experienta de peste 15 ani in dezvoltare imobiliara.
Mogosoaia Lilium Residence iti ofera vile de cea mai buna calitate, rezistente la cutremur folosind tehnologie moderna si materiale inovatoare pentru a construi o casa durabila. Zidaria este facuta din caramida Ytong A+ de 40 cm, singurul material de zidarie din Romania certificat de PASSIVE HOUSE INSTITUTE, pentru un confort termic si fonic menit sa iti ofere confortul unui trai linistit si un cost redus pentru energia consumata. La interior este executata tencuiala, glet, lavabil, incalzirea este prin pardoseala, marca Tece Germania cu 25 de ani garantie teava si 10 ani garantie sistem prin firma de asigurare. Usile, parchetul, finisarile baii sunt premium si se pot personaliza incadrul ofertei "LA GATA".
Tamplaria este Salamander cu geam tripan BLUE EVO 82, ultima generatie de geam TRIPAN pentru confort termic si fonic optim.
Acoperisul casei va adaposti un pod cu chepeng pentru spatiu de depozitare, iar invelitoarea este din tigla metalica Gerard acoperita cu roca vulcanica, garantie 50 de ani.
Vilele au un design modern si pot fi personalizate in functie de propriile standarde.
Casa din oferta este de tip DUPLEX, construita pe fundatie si structura din cadre de beton, grinzi din fier de 16, are un parter cu o bucatarie foarte spatioasa, living si dinning pe masura, un grup sanitar cu dus, un dormitor, spatii de depozitare generoase. Totodata terasa din spate iti va prmite sa te relaxezi in compania familiei si prieteniilor. Etajul este gandit sa intalneasca toate nevoile beneficiind de un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie si de alte 2 dormitoare deservite de o baie generoasa.
Vila beneficiaza de 2 locuri de parcare si un spatiu verde amenajat.Curtea se va preda cu gazon noului proprietar.
Proiectul are toate utilitatile trase:
curent electric,
gaze,
apa potabila,
canalizare,
TV+ internet fibra DIGI
drum pavat de 7 m cu 2 intrari- una din strada Crinului si una din strada Motoc, acces securizat.
In zona la 300 de m exista statie de autobuz ce are traseu pana in Bucuresti la legatura cu metrou Straulesti. In imediata vecinatate ai acces la unitati de invatamant, hypermarket-uri, banci, facilitati de care beneficiezi intr-o zona ferita de aglomeratia si poluarea orasului.
Complexul este deja locuit de mai multe familii ce creeaza o comunitate frumoasa.
Pentru finisari interioare pretul se discuta la fata locului in functie de dorinta clientului.
Poze reale 2024 VIZIONARI NON -STOP
OFERTA este pentru casa in stadiul " LA GRI", exterior+ curte amenajata gazon.Pozele sunt reale cu titlu de prezentare.
Pretul este +TVA
 Direct dezvoltator

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului RCY BUCURESTI REZIDENTIAL

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare