Vânzare

6 camere | 150 m²

Vila 4 camere mansarda mare de in Rosu

Bucuresti-Ilfov / Rosu

210.000 €

Specificații

Număr camere 6

Suprafața utilă 150 m²

Suprafață teren 239 m²

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate Bună

Număr Băi 3

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Excelenta prin Experienta!

Va prezentam o vila spatioasa cu 4 camere mansarda (se pot amenaja 2 camere suplimentare) la granita dintre sectorul 6 si localitatea Rosu (Chiajna)

Casa este racordata la toate utilitatile (apa, gaze, curent, canalizare) si se afla pe o strada asfaltata (exista vecini mutati). Constructie solida din beton si caramida porotherm (exista poze din stadiile de constructie).

Compartimentare: Living bucatarie open-space (poate fi inchisa), grup sanitar si debara la parter; 3 dormitoare, 1 dressing, 1 baie, 1 balcon la etaj; Mansarda cu 1 baie si posibilitate amenajare inca 2 camere - acces pe scara fixa betonata.

Suprafata totala 165mp, suprafata teren 180mp, parcare pentru minim 2 masini. 

Locatia casei este una foarte convenabila, fiind amplasata intr-o zona cu acces facil la diferite facilitati si servicii. Exista magazine, restaurante, scoli si gradinite in apropiere, asigurandu-va o viata comoda si confortabila.

Vila se vinde la cheie pentru pretul de 210000 EURO (nu se adauga TVA), posibilitate de alegere finisaje in functie de preferinte. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar.

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Stefan Gavan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare