Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Nord

Vila Adjud/Vrancea/ Teren 665 mp

188.000 eur
ID 3594640
Case - Vile | 211 m² | 5+ camere
Adjud, Vrancea / Nord
Zona Nord
Număr camere 5+
Suprafața utilă 211 m²
Suprafață teren 665 m²
An finalizare construcție 2008
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil

Vă prezintam o superbă vilă situată într-o zonă foarte căutată din Adjud, Vrancea. Această proprietate este o alegere ideală pentru cei care caută confort și rafinament într-un mediu nou și modern.

Localizată pe strada Movilei, una dintre arterele principale ce leagă E85 de DN-ul ce duce spre Adjud-Onesti, această vilă se bucură de avantajul unei poziționări strategice, oferind acces rapid și ușor către diverse puncte de interes din zonă.

Proprietatea se întinde pe un teren de 665 mp, cu o impresionantă deschidere de 31 de metri la strada principală, oferind astfel spațiu și intimitate. Cu o amprentă la sol de 150 mp și o suprafață totală locuibilă de 300 mp, această vilă este concepută pentru a oferi spațiu și confort, fiind compartimentată astfel încât poate fi locuită confortabil de două familii, cu intrări separate pentru fiecare.

La parter, întâmpinăm un living generos, 2 dormitoare, fiecare dotat cu propria cameră dressing, baie, precum și o bucătărie spațioasă. La etaj, descoperim încă 3 dormitoare, un living și o a doua bucătărie moderna si extrem de luminoasa si placuta. Toate dormitoarele sunt dotate cu camere dressing, iar dormitorul matrimonial beneficiază de o baie proprie cu cadă. De asemenea, există încă două băi, una cu cabină de duș și o baie de serviciu.
Imobilul se vinde mobilat si utilat.

Proprietatea dispune și de un garaj generos, cu beci și cameră centrală, asigurând astfel spațiu suficient pentru depozitare și organizare.

Încălzirea este asigurată de o centrală alimentată cu gaz, însă instalația este pregătită și pentru conectarea unei centrale cu alimentare pe lemne sau peleti, oferind flexibilitate și economie în utilizare.

Curtea din fața casei este frumos amenajată cu pomi fructiferi și trandafiri, foisor, oferind un cadru relaxant și plăcut pentru momente de odihnă și socializare.

Această proprietate se bucură de o poziție extrem de favorabilă într-o zonă liniștită, cu vecini de un nivel financiar înalt, oferindu-vă astfel liniștea și confortul de care aveți nevoie.

Pretul este negociabil, iar comisionul pentru cumpărător este 0%. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, vă invit să ne contactați.

Solicită vizionarea proprietății

Vila Adjud/Vrancea/ Teren 665 mp

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vila Adjud/Vrancea/ Teren 665 mp
Dragu Imobiliare Next Level Consultant imobiliar Dragu Imobiliare Next Level
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3594640
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici