Închiriere

5 camere | 181 m²

Vila ansamblu rezidential select Corbeanca

Bucuresti-Ilfov / Ostratu

1.750 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 181 m²

Suprafață teren 450 m²

An finalizare construcție 2020

Stare proprietate Renovată

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 3

Ansamblu Rezidențial Da

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Propunem spre inchiriere o proprietate deosebita, amplasata in cel mai select ansamblu rezidential din Corbeanca. 

Imobilul este contruit in 2020 cu structura pe cadre de beton si caramida, acoperis tabla, amplasat pe un teren de 450 mp, cu o supr. contruita 245mp, supr.utila 181mp, amprenta sol 108mp si dispune de 5 camere, 3 bai cu o compartimetare generoasa  si eficienta: 
- parter : vestibul, birou/ dormitor, baie, camera tehnica/spalatorie/spatiu depozitare, living si  bucatarie open space ambele cu acces catre terasa. 
- etaj: hol, 2 dormitoare deservite de o baie, dormitor matrimonial cu baie si dresing.  

Locuinta este racordata la toate utilitatile publice si dispune de centrala termica; incalzire in pardoseala; aer conditionat; internet; bucatarie utilata cu : plita pe gaz, hota, cuptor electric, frigider, masina de spalat vase; masina de spalat rufe Indesit 9kg( in camera tehnica); 2 TV, finisaje de calitate: travertin, parchet triplu stratificat stejar, usi Pinum; loc de parcare pentru 2 masini.  

Proprietatea beneficiaza de toate facilitatile complexului rezidential: multiple locuri de joaca, terenuri de tenis si fotbal, sala de fitness, aerobic si spa, asociatie de locatari, paza 24hsi videomonitorizare, acces cu bariera, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, restaurant- pizzerie, piscina, gradinita, scoala primara.

La inchiriere se percep contravaloarea a doua luni de chirie drept garantie si luna in curs. Se accepta animale de companie la exterior.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tatiana Nastase

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare