Vânzare

5 camere | 325 m²

Vila arhitectura unica Corbeanca

Bucuresti-Ilfov / Corbeanca
450.000 €

Rată estimată

10.089 Lei/lună

Avans (15%)

335.475 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 325 m²

Suprafață teren 677 m²

An finalizare construcție 2008

Stare proprietate Renovată

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Nemobilat

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Propunem spre vanzare o proprietate cu arhitectura unica, amplasata intr-o zona selecta din Corbeanca, in proximitatea lacului si a padurii. Construita in 2008, recent renovata, cu structura pe cadre de beton si caramida, cu regim de inaltime  P+1, dispune de o supr. totala: 440mp, supr. utila: 325mp, amprenta sol: 240mp, desch sosea 25m, amplasata pe un teren de 677mp.

Proprietatea, ce se deosebeste prin spatiile generoase, este foarte versatil compartimentata astfel: 
- pe zona de parter regasim : vestibul, hol, un spatiu open space generos ce cuprinde living cu zona de dining si bucatarie (cu usi glisante si camara) cu acces pe terasa acoperita( aprox 80mp), baie, dormitor/birou, spalatorie, camera tehnica si garaj dublu . 
- la etaj regasim hol, dormitor matrimonial cu baie proprie si  zona dressing, baie cu acces din hol, 2 dormitoare, casa scarii este amenajata cu spatii vitrate generoase ce permit intrarea luminii naturale si o vedere panoramica, 2 terase circulabile.

Proprietatea este racordata la electricitate, gaze, fosa septica, apa- put si este dotata cu: centrala termica pe gaz, boiler, rezervor de apa si dedurizator, tamplarie Pvc cu jaluzele electrice, usa intrare metal, aer conditionat, sistem de alarma. 
Gradina este deosebit amenajata cu gazon si vegetatie ajunsa la maturitate: tuia, mesteacan, artar.

Amplasamentul proprietatii ofera acces rapid si facil catre toate zonele de interes precum :centrele comerciale, farmacii, centre medicale, institutii de invatamant.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tatiana Nastase

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare