Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Vilă cochetă de vacanță, situată în Bran, Comision 0

250.000 eur
ID 3473796
Case - Vile | 147 m² | 5 camere
Bran, Brasov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 147 m²
Suprafață teren 534 m²
An finalizare construcție 2006
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire
 Preț negociabil

Dacă sunteți în căutarea unei oaze de liniște și relaxare, unde să uitați de aglomerația orașului și stresul cotidian, vă invit să descoperiți această vilă de vacanță, situată într-o zonă turistică deosebită din Bran, județul Brașov. Proprietatea este locul ideal pentru a vă bucura de o vacanță liniștită și relaxantă, în mijlocul unui peisaj bucolic de o frumusețe rară.
Zona Bran este renumită pentru castelele sale medievale, cu frumosul Castel Bran situat chiar la poalele muntelui. De asemenea, aici puteți vizita Muzeul Satului Bran, un loc unde puteți afla mai multe despre tradițiile și cultura românească. Puteți explora și Cheile Râșnoavei, un canion spectaculos de o frumusețe neegalată, care oferă o experiență unică în mijlocul naturii.
Cu un decor cald și primitor, finisaje de calitate și confortabil amenajată pentru a vă face șederea cât mai plăcută, proprietatea are 147 mp utili, cu următoarele facilități:
• Parterul adăpostește:
- livingul mare și confortabil cu un șemineu pe lemne, perfect pentru a vă relaxa în serile răcoroase de vară sau în timpul iernii, înconjurat de căldura și confortul focului;
- bucătăria deschisă cu zona de dinning, de 22 mp, cu mobilier din lemn masiv, mășină de spălat vase, plită inducție, frigider side by side;
- un birou/cameră de oaspeți pentru zilele petrecute cu prietenii și o cameră tehnică.

• Etajul este compartimentat în 3 dormitoare de peste 13 mp fiecare, frumos amenajate, cu paturi confortabile și finisaje de înaltă calitate din lemn masiv sculptat, pentru a vă asigura un somn liniștit și odihnitor, fiecare dintre ele având acces la câte o terasă generoasă, ce oferă priveliști impresionante asupra peisajului bucolic din jur.
Dormitorul matrimonial de 17 mp utili se bucură de acces la baia proprie de 5mp, precum și la un dressing de 3 mp și terasă generoasă de 15 mp, unde vă puteți încărca cu energie, bucurându-vă de sunetele naturii, precum susurul apei, foșnetul frunzelor sau cântecul cocoșului;
• 3 băi spațioase și elegante, cu obiecte sanitare moderne și finisaje de calitate, pentru a vă oferi confort și intimitate.
• Curtea amenajată cu un frumos foișor, unde puteți savura o cafea sau o gustare în aer liber și cu pomi adulți, care oferă o umbră plăcută în zilele fierbinți de vară.

Casa este racordată la rețeaua de apă și canalizare a comunei, iar încălzirea se face cu centrală pe lemne, cu pufer de 1000l. , iar gazul este la limita proprietății.
De menționat este și că tâmplăria exterioară a casei a fost schimbată în anul 2021 cu tâmplărie PVC de înaltă calitate, uși cu 4 camere și geam de cristal.

Sunt Aniela Panait, consultant imobiliar în cadrul RE/MAX Central, iar dacă v-am stârnit interesul, vă aștept să mă contactați pentru mai multe detalii, sau chiar o vizionare.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici