Vânzare

5+ camere | 491 m²

Vila Corbeanca cu deschidere la lac, piscina si helesteu

Bucuresti-Ilfov / Corbeanca
1.250.000 €

Rată estimată

28.026 Lei/lună

Avans (15%)

931.875 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 491 m²

Niveluri imobil 1

Suprafață teren 3207 m²

Număr Băi 7

Numărul de locuri de parcare 5-10

Comision cumpărător 0%

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Parțial

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Sistem irigație, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Descoperiti o proprietate spectaculoasa in Corbeanca situata pe malul lacului, cu o suprafata generoasa de teren 3207 mp  cu un ponton de 50 ml si o deschidere la strada, drum asfaltat, de 62 ml, care redefineste conceptul de eleganta si confort. Aceasta vila impunatoare construita in 2010 combina luxul,confortul si natura intr un mod armonios pentru a oferi cele mai rafinate conditii de trai.
Vila cu suprafata desfasurata de 538 mp construita cu cele mai  inalte standarde, aceasta vila dispune de 10 camere mari si luminoase, incluzand 7 dormitoare, 7 bai, bucatarie, camera tehnica, ideal repartizate pentru a oferi un confort si intimitate fiecarui membru al familiei sau oaspetelui.
Gradina este un paradis verde,cu alei frumos pavate,spatii verzi ample, un helesteu privat care adauga o nota de eleganta si serenitate peisajului. Piscina Infinity cu o priveliste spectaculoasa asupra lacului ofera un spatiu ideal pentru relaxare si recreere la care se adauga si zonele de wellnes: jacuzzi si sauna dar si "hobby area" de 50 mp situat pe malul lacului pentru organizarea de petreceri

Id intern: OC16734

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Oana Chivu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare