Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Vila de Techirghiol

139.900 eur
ID 3510778
Case - Vile | 172 m² | 5 camere
Techirghiol, Constanta / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 172 m²
Suprafață teren 300 m²
An finalizare construcție 2010
Stare proprietate Bună
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet

Compania imobiliara Union Group va propune spre vanzare o casa Techirghiol. Aceasta casa este o oportunitate excelenta pentru cei care cauta un loc linistit si confortabil pentru a-si construi un camin. Situata intr-o zona linistita, casa ofera un mediu relaxant si placut.

Suprafata terenului de 300 mp este suficienta pentru a crea o curte spatioasa, in care proprietarii se pot bucura de gradinarit, petreceri in aer liber sau pur si simplu de momente de relaxare.

Cu un parter, un etaj si un pod, aceasta casa ofera suficient spatiu pentru intreaga familie. Parterul include un living prietenos si luminos, o bucatarie spatioasa, un dormitor si o baie. Etajul dispune de 3 dormitoare confortabile, un balcon pentru momentele de relaxare si o baie aditionala. Icirc;n plus, mansarda ofera oportunitati nelimitate de amenajare, putand fi transformata intr-un spatiu de lucru, hobby sau chiar o camera de oaspeti.

Suprafata utila a casei de 172, cu amprenta la sol de 78 mp asigura un spatiu generos pentru intreaga familie, cu camere luminoase si bine compartimentate. La aceasta suprafata, se adauga si mansarda, care este foarte incapatoare, avand o suprafata de aproximativ 50 mp.

Constructia din BCA si izolatia exterioara de 10 cm asigura o eficienta termica ridicata, mentinand temperatura interioara optima si reducand costurile de incalzire si racire.

Icirc;n concluzie, aceasta casa de vanzare este o oportunitate unica pentru cei care doresc sa se mute intr-o zona linistita, cu un spatiu generos si confortabil pentru intreaga familie. Cu un design bine gandit si dotari moderne, aceasta casa poate deveni un adevarat camin in care sa te simti acasa.

Pentru alte detalii sau pentru a stabili o vizionare, va stam la dispozitie.

Cu stima,

Echipa Union Group.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Halta Agigea Ecluza 4.8 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici