Vânzare

5 camere | 240 m²

Vila de Vanzare 5 camere 3000 mp teren in Persani Judetul Br

Brasov / Persani

190.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 240 m²

Suprafață teren 3000 m²

An finalizare construcție 2018

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 2%

Numărul de locuri de parcare 2

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Doresti sa achizionezi o locuinta? Vrei o vila cu 5 camere in Persani? Aceasta vila de vanzare cu 5 camere in Persani este alegerea potrivita pentru tine si familia ta. Vila de vanzare cu 5 camere din  Persani judetul Brasov are suprafata construita de 308 mp si suprafata utila a casei de 240 mp. Structura cladirii este din caramida, are sistem de incalzire cu centrala pe lemne, calorifere  . Casa are un stil modern si elegant si este de vanzare complet mobilata si utilata. Imobilul are o curte libera de 2692 mp cu 2 locuri de parcare, spatiu pentru zona de joaca a copiilor si o terasa frumos amenajata.Pe proprietate sunt contruite doua sere pentru cresterea legumelor. Imobilul este situat in apropiere de statii transport in comun situate pe DN1. Vila este compartimentata astfel :
~ Demisol: spatiu depozitare;
~ Parter:dormitor, hol, living, baie, bucatarie, terasa; ~ Mansarda: hol, doua dormitoare, baie, balcon; Finisajele interioare sunt moderne: ~ Usa intrare: pvc; ~ Usi interioare: celulare; ~ Tamplarie ferestre: pvc, termopan; ~ Podele: parchet, gresie; ~ Finisaj: finisat; ~ Pereti: vopsea lavabila, faianta.
 
Pret: 190.000€
Cod ofertă / ID: P19573
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Persani, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P19573

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului George Oana

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare