Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Muscel

Vilă de vânzare în Câmpina

450.000 eur
ID 3660178
Case - Vile | 451 m² | 5+ camere
Campina, Prahova / Muscel
Zona Muscel
Număr camere 5+
Suprafața utilă 451 m²
Suprafață teren 728 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Bună
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 2%
Clasă energetică A,    B,    C,    D,    E,    F,    G
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Încălzire

Vila D+P+E ESTE SITUATA IN ZONA REZIDENTIALA A Municipiului Campina, construita din caramida, cu fundatie , stalpi, planseu din beton armat termosistem exterior din polistiren expandat, acoperita cu tigla Bramac (model Alpina de culoare brun- roscat), tamplarie PVC cu geam termopan, ferestre de mansarda Velux la etaj, avand o suprafata construita de 526,97 mp, suprafata utila de 452,41 mp si un teren in suprafata de 728 mp.
Vila beneficiaza de finisaje superioare: marmura, (Pascalis si Rosalia), gresie Sorexim International (productie Italia), granit Rosaporrino, semineu comanda artizanala, fier forjat confectionat manual montat la intrarea in living, mobilierul productie italiana, bucataria SUA Franche. Incalzirea se face cu 2 centrale termice, una pe gaz, marca Evoxterm , iar cea de a doua pe combustibil solid (lemn) de 55 kw Viadrus Black Sea cu cos din inox ADW Teknostar, ambele fiind racordate la instalatia termica cu radiatoare Elba.
Vila se vinde complet utilata si mobilata, fiind racordata la toate utilitatile (apa cu hidrofor racordat la reteaua publica si rezervor de captare de 1mc, gaz, curent electric), curte amenajata cu piscina cu structura de beton armat ( amenajata de Maria Design Bucuresti). Instalatia electrica este de conceptie germana, vila avand si interfon, alarma(Alfajet Ploiesti), iar usile garajului fiind actionate electric, cu instalatie marca Firatren. Vila D+P+E este, compartimentata astfel: D - pivnita, P- living, 3 camere, sufragerie, 4 holuri, bucatarie, 2 bai, doua bai, vestibule, garaj, camera tehnica, terasa, E- 5 dormitoare, doua bai, doua terase.
Detalii etaj: D+P+E

Solicită vizionarea proprietății

Vilă de vânzare în Câmpina

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
21 Mai
Miercuri
22 Mai
Joi
23 Mai
Vineri
24 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vilă de vânzare în Câmpina
Laurentiu Megelea Consultant imobiliar Mervani Invest
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3660178
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici