Închiriere

4 camere | 243 m²

Vila deosebita complex select Corbeanca

Bucuresti-Ilfov / Ostratu
1.400 €

Rată estimată

31 Lei/lună

Avans (15%)

1.044 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 243 m²

Suprafață teren 506 m²

An finalizare construcție 2011

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Parțial

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Ansamblu Rezidențial Da

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Propunem spre inchiriere vila individuala deosebita amplasata in cel mai select cartier rezidential din Corbeanca. Casa distribuita pe P M, construita pe structura de cadre de beton si caramida, are o supr. totala : 270mp, supr. utila : 240mp, supr. teren : 500mp, desch. sosea 20m. 

Proprietatea dispune de 6 camere, 4 dormitoare, 3 bai si este compartimentata astfel:
- la parter avem: vestibul, dormitor/birou, baie, living cu loc de luat masa si acces in terasa acoperita, bucatarie inchisa, hol, dormitor matrimonial cu dresing si baie, 2 dormitoare deservite de o baie.
- la etaj regasim un spatiu open space.

Imobilul este racordat la toate utilitatile si dispune de centrala termica, boiler, loc de parcare acoperit, gradina amenajata cu  vegetatie ajunsa la maturitate, electocasnice: masina spalat vase, cuptor cu microunde, plita cu hota, frigider, masina spalat rufe, spatiu depozitare in gradina, zona barbeque cu chiuveta.

Proprietatea beneficiaza de toate facilitatile complexului rezidential, de confortul, siguranta si avantajele oferite rezidentilor sai: multiple locuri de joaca, terenuri de tenis si fotbal, sala de fitness, aerobic si spa, asociatie de locatari, paza 24hsi videomonitorizare, acces cu bariera, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, restaurant- pizzerie, piscina, gradinita, scoala primara.

La inchiriere se percep contravaloarea unei luni de chirie drept garantie si luna in curs. Se accepta animale de companie doar la exterior.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tatiana Nastase

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare