Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Case la Cheie Bragadiru - Triplex
Case - Vile | 108 m² | 4 camere
63.489 eur
Bragadiru, Bucuresti-Ilfov Central
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Vila componenta a unui triplex -Bragadiru ilfov central
Case - Vile | 115 m² | 4 camere
69.500 eur
Bragadiru, Bucuresti-Ilfov Central
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Casa single deosebita-direct propietar Bragadiru
Case - Vile | 145 m² | 4 camere
150.000 eur
Bragadiru, Bucuresti-Ilfov Central
Distribuie anunțul Salvează anunțul
CASE TIP DUPLEX / BRAGADIRU VILLA''S
Case - Vile | 119 m² | 4 camere
92.000 eur
Bragadiru, Bucuresti-Ilfov Central
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Vânzare

Vila duplex, bragadiru leroy merlin comision 0% Finalizata

78.000 eur
ID 1070132
Case - Vile | 152 m² | 4 camere
Bragadiru, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafața utilă

152 m²

Suprafață teren
170 m²
An finalizare construcție
2018
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
1
Număr Băi
2
Mobilat/Utilat
Neutilat
Comision cumpărător
0%
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
1
Utilități
Încălzire,    Gaz,    Canalizare,    Apă,    Curent
 Nu include TVA

Vila duplex de Vanzare in zona Bragadiru, in cartierul Independentei, pana in Centura, in spatele Leroy Merlin cu O % COMISION PENTRU CUMPARATOR. Zona este curata, linistita doar cu contructii noi, moderne, strazi largi, pietruite cu toate utilitatile. Finalizata

FIECARE IMOBIL este alcatuit din doua unitati tip DUPLEX . Un Duplex este alcatuit din Parter ( living , bucatarie, baie ,hol ,camara si casa scarii ) , Etaj ( doua dormitoare ,birou –sau dormitor copil- baie si hol ). Parterul si Etajul insumeaza o suprafata construita de 120 mpc la care se adauga doua balcoane de 9,6 mpc. Podul este un pod mansardabil ( peste 3,30m inaltime la coama ) ce are cca.38 mp
suprafata utila si circa 22 mp suprafata de depozitare. Accesul inspre pod se realizeaza pe o scara tip mansarda.

STRUCTURA DE REZISTENTA: este realizata din beton armat de clasa superioara ( beton clasa C20/25 si otel beton BST500) si este alcatuita din grinzi de fundare ce reazema pe fundatii izolate, stilpi, grinzi si placi , toate din beton armat. Sarpanta este din lemn cu invelitoare cu tabla tip Lindab.

FUNDATIA : este realizata din grinzi continue din beton armat ( 100cm x 40cm ) ce reazema pe fundatii izolate din beton armat ( 100cm x 100cm x 60 cm ), fundatii ce coboara sub adincimea de inghet (-1,10m). Aceste fundatii izolate se regasesc sub fiecare stilp de rezistenta. S-a ales aceasta solutie constructiva, cu fundatii izolate ce pleaca de la adincimea de -1,10m pe care reazema grinzi de fundare de 1,0 m inaltime, asa incit cota pardoselii finite parter sa fie la +0,50cm deasupra terenului amenajat. Aceasta solutie prezinta doua avantaje : unul constructiv prin asigurarea atit a adincimii de
inghet cit si prin asigurarea unei descarcari semnificative a actiunilor seismice catre terenul de fundare ( peretii nu se mai crapa ), cit si unul functional prin eliminarea posibilitatii patrunderii apelor fluviale si a infiltratiilor din sol catre pardoseala parterului, aceasta gasindu-se la 50cm deasupra terenului natural ( amenajat ).

SUPRASTRUCTURA : este realizata din structura in cadre din beton armat (stilpi, grinzi si placi inclusiv placa de beton armat peste etaj ). Zidaria este din caramida Porotherm Robust , atit pentru peretii exteriori cit si pentru peretii interiori. Nu s-a folosit BCA sau caramida de joasa calitate . Acelasi tip de caramida s-a folosit inclusiv la pod asigurind astfel acelasi confort termic ; tot in pod se regasesc trase coloanele de apa , canalizare si agent termic, in situatia in care se doreste ulterior amenajarea unei bai ( grup sanitar ) si montarea unor calorifere pentru transformarea podului in mansarda locuibila.
Faptul ca s-a turnat PLACA DE BETON PESTE ETAJ prezinta urmatoarele avantaje : inchide structura de rezistenta la partea superioara, asigurind efectul de “cutie rigida” ,cu o foarte mare rezistenta la actiunea seismica ( o mai mare rezistenta la cutremure ), asigura o mare rezistenta in exploatare a mansardei ( functionalitatea mansardei ca si restul casei), cit si un comfort termic sporit al intregului imobil prin inchiderea anvelopei termice.

FINISAJELE INTERIOARE : sint realizate in sistem clasic ( tencuiala din mortar de var-ciment si gleturi de ipsos, iar placarile din gresie , faianta si parchet sunt cu mult peste medie ( gresie 60x60 , parchet laminat , etc )

INSTALATIILE :
- ELECTRICE sint realizate din conductor de cupru de 1,5 mm si 2,5 mm , tras prin tub PVC ignifug, imbinat la cald. Toata aparatura ( prize ,intreruptoare , etc ) este pe sistem modular tip GEWISS .
- TERMICE sint realizate cu teava PPR si fiecare apartament are centrala proprie, Viessman. Deasemenea fiecare apartament este prevazut cu un circuit separat de aer conditionat.
- OBIECTELE SANITARE sint marca KOLO ( sau similar ) cu mult peste medie.
TIMPLARIA EXTERIOARA este realizata cu profile PVC import Germania, marca SALAMANDER.
TIMPLARIA INTERIOARA este import Polonia, prin Bella Casa, usi laminate cu toc si pervaz pe semirotund. Usa de intrare este usa metalica din tabla grosime 2mm , cu fete din MDF Furniruit , fabricate in Romania, cu garantie reala 24 luni.

Toate etapele de executie au documente de calitate si procese verbale , cit si fotografii. Deasemenea cei interesati pot vedea la o simpla vizita , realizarea etapei in curs.

 • Staţii de autobuz Distanţă
 • Complex Cartier Latin 3.3 kilometri
 • Ansamblul Primăvara 3.3 kilometri
 • Ansamblul Primăvara 3.3 kilometri
 • Sere Militari 3.3 kilometri
 • Coștila 3.4 kilometri
 • Coștila 3.4 kilometri
 • Drumul Funigeilor 3.4 kilometri
 • Primacom 3.4 kilometri
 • Cartierul Latin 3.5 kilometri
 • Grădiniţe Distanţă
 • Watoto 3.2 kilometri

Calculator Rate Standard (dobânda fixă)

Valoarea locuinței

EUR
Completează spațiile libere

Durata creditului

LUNI
Completează spațiile libere

Rata dobânzii

%
Completează spațiile libere

Avans

%
Completează spațiile libere
Calculează
Rata lunară0 EUR
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici