Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Vila eleganta de vanzare lot 1000 mp langa Castelul Bran,...

259.000 eur
ID 3494445
Case - Vile | 225 m² | 5 camere
Tohanu Nou, Brasov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 225 m²
Suprafață teren 980 m²
An finalizare construcție 2014
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 10-20
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire
 Demisol

Bine ați venit într-o oază de eleganță și confort în Tohanu Nou, în apropierea celebrului Castel Bran și Cetății Râșnov.
Această casă de vacanța pretabilă și ca pensiune turistică, așezată pe un teren generos de circa 1000 mp, iși dezvaluie frumusețea în mijlocul unei panorame spectaculoase spre munte.

[Exterior]
Cadrul natural înconjurător devine o parte esențială a acestei proprietăți, cu terenuri generoase, spații verzi îngrijite și o priveliște fermecătoare către vârfurile muntoase. O locație privilegiată, la doar o scurtă distanță de două dintre cele mai iconice monumente istorice din zonă.

[Interior]
Vila dispune de 5 camere spațioase, fiecare cu propria baie elegantă, oferind intimitate și rafinament. Livingul, luminos și generos ca spațiu, te întâmpină cu un decor de bun gust, unde grinzile din lemn natural adaugă o notă caldă și autentică.

[Bucătărie]
Bucătăria este complet echipată cu cele mai moderne electrocasnice, oferind un spațiu funcțional și estetic, unde gătitul devine o experiență deosebită. Aici, fiecare detaliu reflectă atenția la calitate și gust.

[Cramă]
La subsol, veți descoperi o crama generoasă, locul ideal pentru a vă bucura de vinurile preferate într-un cadru autentic și rafinat.

[Sistem de Încălzire Smart si Supraveghere video]
Vila dispune de supraveghere video si este dotată cu un sistem inteligent de încălzire care poate fi gestionat de la distanță, beneficiind atât de o centrală pe lemne, cât și de una pe gaz, asigurând confortul termic în orice moment al anului.

[Dormitoare]
Dormitoarele spațioase oferă nu doar un somn odihnitor, ci și o experiență de lux, fiecare având baia privată cu cadă. De pe balcoanele acestora avem o priveliște spectaculoasă spre munte.

Această vilă reprezintă mai mult decât o destinație de vacanță; este un sanctuar elegant în mijlocul naturii, o invitație la o experiență de neuitat în inima Transilvaniei.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici