Vânzare

5+ camere | 225 m²

Vilă exclusivista 6 camere/ panorama/Trei Brazi, Predeal

Brasov / Predeal

389.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 225 m²

Suprafață teren 461 m²

An finalizare construcție 2021

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Parțial

Posibilitate parcare Nu

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Va oferim spre vanzare, in reprezentare exclusiva, comision 0 pentru cumparator,  o vila in Predeal, oraşul situat la cea mai mare altitudine din Romania, între 1.040 şi 1.110 metri.  Zona este vizitata de multi turisti din tara si strainatate in orice sezon, care se pot bucura de muntii care învecineazã orasul. La Sud-Vest sunt M-ţii Bucegi, cu Vârful Omu (2508m), la Sud-Vest M-ţii Postãvarul (1800m) iar la Nord sunt M-ţii Piatra Mare (1843m). Vizitatorii sunt atrasi si de aerul curat, fara praf si alti agenti alergici si bogat in ozon si ultraviolete. 
 Proprietatea se afla pe Drumul Trei Brazi  si dispune de o vedere panoramica asupra muntilor, neobstructionata de alte cladiri. Atuul acestei case consta in intimitatea aparte, dispunand atat de priveliste, cat si de amplasare intr-o zona de liniste si relaxare in mijlocul naturii.
Este o casa foarte primitoare, insorita si foarte spatioasa, cu o compartimentarea practica, pentru cine doreste sa se bucure de comfortul acestei proprietati, in tot timpul anului.
Casa a fost proiectata cu atentie la detalii si construita cu materiale de foarte buna calitate, si este compusa din 4 dormitoare, 2 living-uri spatioase, 3 bai complete si o toaleta de serviciu, 3 balcoane, camera technica care include si spatii de depozitare.
Linga casa este o terasa cu zona de barbeque si o casuta de gradina spatioasa iar alaturat este instalat generatorul trifazic.
Proprietatea este amplasata pe un teren in suprafata totala de 461mp cu o suprafata utila de 225mp, si are urmatoarea compartimentare pe semi-nivele:
Demisol: camera tehnica, cabinete depozitare  
Parter: bucatarie, baie de serviciu
Nivel 1: living open, balcon
Nivel 2: dormitor, baie, balcon 
Nivel 3: living open, balcon 
Nivel 4: dormitor, baie 
Mansarda: 2 dormitoare, baie
Bucataria este complet utilata si este dotata cu toate echipamentele moderne.
Scara interioara este construita din lemn masiv. Daca se doreste o seara linistita, intr-unul din livinguri se pot aduna familia si prietenii dvs pentru conversatii in fata semineului, iar in celalalat living se poate juca billiard/tenis de masa si se pot admira muntii de pe balcon.
Casa are geamuri termopan cu tamplarie PVC, toate incaperile au pardoselile din lemn masiv si in fiecare sunt instalate aparate de monitorizare a CO2 si sistem de alarma, la demisol sunt doua centrale termice pe gaz, bransament electric trifazat si instalatie generator electric.
Imobilul se vinde partial mobilat/utilat si se poate achizitiona prin orice modalitate de plata, atat prin surse proprii cat si prin finantare din partea unei banci.
Această vilă reprezintă o oportunitate unică pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu impresionant, cu priveliști spectaculoase și liniște deplină, fiind locul perfect pentru a petrece momente prețioase alături de familie și prieteni.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Simona Brincoveanu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare