Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
599.000 eur Casa/Vila de cu 1000 mp teren si piscina in Pipera
6 camere  •  248 m²  •  2007
Bucuresti, IF, Pipera
21 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Casă - Vilă 6 camere, Pipera

Vila exclusivista de Oxford Gardens

1.200.000 eur
ID 3607592
Case - Vile | 368 m² | 6 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Pipera
Zona Pipera
Număr camere 6
Suprafața utilă 368 m²
Suprafață teren 450 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Bună
Număr Băi 4
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare

Excelenta prin experienta!

Proprietate unica in Romania, situata vis a vis de scoala Americana, un de lux in care fiecare
detaliu e lucrat cu maxim atentie. Camerele sunt inundate de lumina datorita suprafetelor vitrate foarte mari si inaltimilor libere de 3m, iar sistemul smart-home e generator de un plus de confort: controleaza tot ce inseamna lumini, curent, apa si usi.

Pozitionarea ofera acces facil catre cele mai bune scoli din Bucuresti, numeroase magazine precum Lidl si Mega Image, iar Baneasa Shopping City este la doar 10 minute cu masina. In cateva minute poti ajunge la cele mai bune restaurante din Bucuresti pentru o experienta de fine dinning alaturi de prietenii tai sau pentru o intalnire de afaceri.

Pompa de caldur instalat pentru racire, incalzire si preparare apa calda menajera dotata cu boiler de 165 L - 5-22 kW; Sistem de incalzire in pardoseala premium, montat la pas de 10 cm. Temperatura constant a pardoselii indiferent de temperatura mediului ambiant; Sistem de tavane racite; Sistem de ventilatii mecanice dotat cu recuperator de caldura dotat cu dispozitive pentru igienizarea si decontaminarea conductelor de ventilatie; Curenti tari si slabi: Sistem antiefractie dotat cu bariere laser, senzori magnetici mascati in tamplarie si camere video pentru exterior, videointerfon; Sistem Smart Home pentru iluminat interior si exterior, sistem audio, uss intrare, acces in garaj, control seminee, jacuzii si sauna, control irigatii. Toate sistemele automizate pot fi controlate prin voce sau prin intermediul aplicatiei instalate pe smartphone; Instalatie de curenti tari realizata cu materiale calitative si durabile; Priza pentru incarcare autovechicul montata in garaj.

Casa se ofera spre vanzare mobilata/utilata la cerere.

Tranzactioneaza cu noi si ai primul transport de mobila gratuit in Bucuresti/Ilfov!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici