Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Proprietate unica - Domnesti.

725.000 eur
ID 3223786
Case - Vile | 717 m² | 5 camere
Domnesti, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 717 m²
Suprafață teren 1700 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Clasă energetică A
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă

Proprietatea este situată în Domnești, județul Ilfov, este un imobil cu adevărat impresionant. Cu o suprafață utilă de 717 mp, proprietatea este compartimentată pe parter, etaj și mansardă. Toate cele 4 dormitoare au băi proprii, iar finisajele premium și mobilierul modern și luxos completează atmosfera elegantă și rafinată a proprietății.
În plus, vila dispune de o zonă de birou, un living-room generos și o bucătărie complet echipată, toate decorate cu gust și atenție la detalii. Cele opt băi sunt amplasate strategic, pentru a satisface nevoile fiecărui membru al familiei.
Anexa de lângă piscină, cu o suprafață de 92 mp, este dotată cu vestiare, băi și o bucătărie pentru a oferi confortul necesar în timpul momentelor petrecute la piscină. Proprietatea dispune de o piscină incalzită cu o capacitate de 110 m³, încălzire în pardoseală, camere de supraveghere și alarmă, ferestre cu izolare termică și fonică, precum și un garaj pentru două mașini.
Terenul aferent de 1700 mp este frumos amenajat, cu acces auto în curte și o curte iluminată și peisagistică superbă. În ansamblu, această vilă oferă un stil de viață exclusivist și luxos, care poate satisface cerințele celui mai pretentios cumparator și care emană rafinament și bun gust în fiecare colț al proprietății.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici