Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
649.000 eur Pensiune/Vila pe Lac, 623 mp, teren 1360 mp, cartier Noua
5+ camere  •  623 m²  •  2015  •  mobilat complet
Brasov, BV, Noua
18 iul.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Noua

Vilă GRANDIOASĂ de vânzare în Brașov

1.800.000 eur
ID 3487834
Case - Vile | 1762 m² | 5+ camere
Brasov, Brasov / Noua
Zona Noua
Număr camere 5+
Suprafața utilă 1762 m²
Suprafață teren 2686 m²
An finalizare construcție 2007
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă

Există acel moment în viață, când suntem puși față în față cu decizia de a cumpăra casa visurilor. Această proprietate cu siguranță face ca visele să devină realitate.

Sunt convins că fotografiile nu pot descrie proprietatea pe care astăzi doresc să ți-o prezint și nici descrierea nu poate reda ceea ce o să simți atunci când vei descoperi această casă cu adevărat specială.

Sunt Nicolae Blaj, consultant imobiliar în cadrul companiei RE/MAX Central Brașov și urmează să îți prezint o proprietate rezidențială amplasată într-o zonă liniștită și ideal așezată la marginea pădurii, cu un teren de 2.686 mp și o suprafață construită de 2.128 mp, ce o face una din cele mai interesante și ofertante proprietăți disponibile în municipiul Brașov.

Deoarece uneori cuvintele devin inutile în fața unei asemenea construcții, voi expune câteva dintre diferențiatorii ce o fac cu adevărat unică:
- Clădirea este grandioasă, cu o arhitectură distinctă care se remarcă în principal prin cei 4 stâlpi monumentali de pe fațada principală.
- Interiorul este fastuos, amenajat in stil clasic, din care nu lipsește marmura sau parchetul de bambus, candelabre făcute pe comandă în Viena dar și piesele de mobilier și decor, cu vitralii.
- Imobilul este dotat cu un lift care face foarte facil accesul între niveluri.
- O zonă de spa care include piscină, saună și Jacuzzi.

Monumentală este și mărimea casei, construită pe o amprentă la sol de 629 mp și împărțiți pe 4 niveluri: parter, două etaje și mansardă.
Parterul, cu o suprafață utilă de 564,61 mp este o zonă destinată relaxării și stării de bine.
Compartimentarea casei este determinată de scara monumentală din holul principal, care împarte practic zona de locuit de la primul etaj in două zone distincte, fiecare din ele cu spatii de zi și dormitoare, aceeași împărțire regăsindu-se și la al doilea etaj.
Mansarda este aproape în întregime un open space uriaș de 428.06 mp utili, ce poate fi amenajat ca zona de “lounge” pentru relaxare, diverse activități distractive, bibliotecă sau sală de sport.

Suprafața de teren este una mai mult decât generoasă, care oferă acces la cele două străzi Salcâmului și Plopilor, și care este împărțită pentru a servi diverse scopuri: există o zonă verde, frumos amenajată peisagistic dar și funcțională cu brazi și plante ornamentale, cu pomi fructiferi și viță de vie. Există o zonă terasată care oferă o vedere frumoasă parțial asupra pădurii și parțial asupra orașului și care poate fi amenajată pentru a beneficia din plin de aceasta perspectivă, și mai există un garaj uriaș de 191 mp în care poate adăposti până la 8 autoturisme.

Cu siguranță, această proprietate deosebită te va cuceri cu farmecul său unic și detaliile impresionante care o fac să se remarce în peisajul imobiliar.

În calitate de expert în vânzarea de astfel de proprietăți voi fi alături de tine și îți voi oferi tot suportul necesar pe parcursul procesului de achiziție.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 178 metri
  • Staţie autobuz 221 metri
  • Noua 516 metri
  • Staţie autobuz 658 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici