Închiriere

5+ camere | 450 m²

Vila Hellianthus | Vila individuala in Herăstrău

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

8.800 €

Specificații

Preț negociabil Nu

Suprafața utilă 450 m²

Suprafață teren 630 m²

Număr camere 5+

Niveluri imobil 2

An finalizare construcție 1998

Număr Băi 3+

Numărul de locuri de parcare 2

Ansamblu Rezidențial Nu

Posibilitate parcare Da

Stare proprietate Nouă

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire, Climă

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Uneori, este complicat sa faci lucrurile sa para simple. Alteori, insa, simplitatea aduce cu sine o nota distincta de rafinament, fapt pe care s-a mizat din plin in toate aspectele proprietatii pe care urmeaza sa o vizualizati. 

Pornind de la pozitionarea excelenta, pana la planul arhitectural si modul in care au fost configurate cele 3 nivele ale sale, Villa Hellianthus se prezinta ca o simfonie vizuala cu armonii simple si de efect, care intriga si binedispun in acelasi timp. Deasupra casei se afla o magulitoare terasa de 148.69 mp. ce ofera o vedere panoramica asupra frumoaselor imprejurimi si care poate oricand sa redefineasca sensul petrecerilor pe acoperis. Bine intretinuta, spatioasa, cu terasa deschisa (de 50 mp) si terasa inschisa, cu lumini ambientale si cu inca multe file de poveste ramase inca nescrise, acesta este un spatiu inedit, ce poate deopotriva sa gazduiasca tot soiul de petreceri urbane, ori, din contra, sa fie scena perfecta pentru cine romantice petrecute in liniste acasa. 
Dedesubt de aceasta terasa, la etajul 2 al casei, spatiul este destinat in intregime socializarii - nu lipsesc de aici propria sala de cinema, sala de sport, o terasa incapatoare, baia si alte doua camere "de refugiu"  pentru cei ce adora sa isi petreaca timpul liber cu activitati indoor, sau pentru acei prieteni care vin atat de des in vizita, incat par ca nu mai pleaca niciodata. 

Etajul 1 este destinat dormitoarelor. Fiecare dormitor al oaspetilor este prevazut cu baie proprie, iar dormitorul principal are in plus un dressing incapator si o terasa de 25.17 mp. Ar putea fi, cu usurinta, descris ca spatiul ideal pentru odihna, relaxare si completa uitare a tuturor grijilor de pe lume. Design-ul interior al camerelor contribuie semnificativ la crearea ambientului descris anterior, printr-o cromatica imbietoare, predominand albul pur si accente calde si primitoare.  
Parterul are un living extrem de spatios, de aproape 70 mp,. cu o bucatarie dispusa longitudinal, complet mobilata si utilata cu electrocasnice de ultima generatie, cu spatiu de dining si o sufragerie conexa, mobilate simplu, formal, focalizand aspectul practic al mobilierului, dar cu accente inflacarate de rosu, care ii confera spatiului o personalitate aparte. Alte doua bai sunt situate si la acest nivel, una conexa camerei de oaspeti (ce poate deservi lejer si unui spatiu de birou), iar cealalta cu acces din spatiul de dining, mica, intima, dar extrem de utila. 

Casa are in total 10 camere, dintre care 6 sunt dormitoare si tot atatea bai, cele 5 terase sunt si ele intr-un numar confortabil de mare si demn de mentionat, iar in pretul de vanzare veti beneficia, desigur, si de cele doua locuri de parcare. 
Certificat energetic Clasa A.

Locație

Despre zona "Herastrau"

păreri exprimate de 5 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.6

Sănătate 8.0

Siguranță 7.5

Calitate aer 7.0

Curățenie 6.5

Zone verzi 9.0

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.4

Cultură 7.5

Educație 7.5

Sport 7.3

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.8

Nivel de trai 6.5

Magazine 6.3

Localuri 7.5

Parcări 6.0

Zgomot 7.5

Transport în comun

Transport în comun

6.2

Autobuz 6.5

Tramvai 5.5

Metrou 6.5

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Lucian Dan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare