Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Casă - Vilă 5 camere, Central

Vila Individuala 240 MP | Tunari - Ilfov | Curte + 2 loc Par

2.490 eur
ID 3626761
Case - Vile | 240 m² | 5 camere
Tunari, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 240 m²
Suprafață teren 4000 m²
An finalizare construcție 2014
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 5
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 50%
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Climă

Silviu Birsan ^ Global Home Romania ^ Imobiliare

Vila individula cu o suprafata utila de 240 MP si regim de inaltime P+2 situata in Comuna Tunari judetul Ilfov.

Situata foarte aproape de intrarea spre zona Pipera, proprietatea dispune de acces foarte usor catre zonele de interes din nordul capitalei precum Scoala Americana, British School of Bucharest, Liceul teoretic și gimnaziu Mark Twain, Școala Cambridge din București, Liceul Francez Anna de Noaillessi sau Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

Vila se remarca prin aspectul elegant si atentia la toate detaliile cu care a fost construita si finalizata in anul 2014 , apoi complet renovata si mobilata in septembrie 2023.

Terenul este in suprafata de 4000 MP si beneficiaza de o curte interioara superba in care sunt incluse 2 terase, o zona de barbeque si doua locuri de parcare.

Parterul proprietatii beneficiaza de un living generos in suprafata de 49 MP cu un perete de sticla de 6 metri inaltime si 3 metri latime .
Tot la parter mai regasim si un hol elegant la intrare , o baie pentru oaspeti , o bucatarie complet mobilata si utilata , 2 terase spatioase si o camera de depozitare.

Primul etaj dispune de trei dormitoare confortabile (între 17 mp și 20 mp), fiecare cu baie proprie. Aici veți găsi, de asemenea, un dressing și un spațiu de birou.

La etajul al doilea regasim o cameră generoasă de 44 mp, care poate fi transformată in cameră de joacă pentru copiii, o sală de sport, un dormitor suplimentar sau un al doilea birou.
Acest nivel oferă și acces la alte două terase exterioare in suprafata de 83,8 MP.

Proprietatea beneficiaza de centrala proprie cu incalzire prin pardoseala si calorifere iar fiecare camera este dotata cu sistem de aer conditionat individual.


________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6706

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici