Vânzare

4 camere | 105 m²

Vila individuala de vanzare 4 camere Crevedia - Samurcasi

Dambovita / Crevedia

128.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 105 m²

Suprafață teren 354 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Bună

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 0%

Numărul de locuri de parcare 2

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Se oferă la vânzare o vila individuala situată în Crevedia, sat Samurcasi, jud Dâmbovița, cu suprafață utila de 105mp, 4 camere, 3 dormitoare.
Terenul are 354 mp, iar amprenta vilei este de 131mp. Vila se afla într-un ansamblu rezidențial, racordata la utilități: gaz, curent, apa put individual, fosa, internet. Încălzirea este în pardoseala, cu centrală proprie. Bucătărie este deschisa dar se poate inchide foarte ușor dacă se dorește, având acces și din holul de intrare dar și din living. Toți pereții interiori sunt cu cărămidă de 20cm, finisați excelent. Podul cu acces din casa este izolat și se poate folosi pentru extra depozitare.

Vila se vinde la alb, finisata, cu băile mobilate. Baia din dormitorul matrimonial are cada, baia mică este cu dus. Separat exista un spațiu special amenajat și racordat pentru montaj mașină de spălat rufe/uscător. 

Exista iluminat stradal, ansamblul find situat intr-o zona în dezvoltare, cu vile noi și acces rapid la DN1. La 5min exista Mega Image și la 10min Kaufland Buftea iar lacurile Crevedia aduc un plus de frumusețe și aer curat.

Vila se oferă și la inchiriere, cu bucătărie mobilată, la 800EUR/luna.

Va invitam la o vizionare!
Id intern: P275

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Sorin Predescu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare