Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Casă - Vilă 3 camere, Central

Vila Individuala Domnesti-Olteni

89.000 eur
ID 2673712
Case - Vile | 82 m² | 3 camere
Domnesti, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafața utilă

82 m²

Suprafață teren
300 m²
An finalizare construcție
2021
Stare proprietate
Nouă
Număr Băi
1
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
4
Utilități
Curent,    Apă,    Gaz,    Canalizare,    Încălzire

Apulum94 va ofera spre vanzare, un ansamblu de vile individuale pe parter, Sweet Home Residence, format din 20 de unitati locative. Acesta este pozitionat in imediata apropiere a DNCB si viitorului Pasaj din zona Domnesti.
Proprietatea este amplasata intr-o zona dezvoltata, intr-un cartier rezidential, cu acces facil spre Bucuresti si imprejurimi.
Fiecare casa dispune de o suprafata de 400 mp de teren, dintre care 300 mp utili, restul fiind cota de drum. Casa dispune de o suprafata de 95 mp, fiind compartimentata in 2 dormitoare, living, bucatarie, baie si o debara sau grup sanitar de serviciu, in functie de optiune fiecarui client.
In ceea ce priveste utilitatile, ansamblul este bransat la reteaua de curent electric, gaze naturale, apa si canalizare.
Casa este compartimentata dupa cum urmeaza:

-living 21 mp;
-bucatarie 11 mp;
-dormitor 14 mp;
-dormitor 12 mp;
-baie 5 mp;
-grup sanitar/debara 2 mp;
-terasa 15 mp;

Structura de rezistenta a constructiei este alcatuita din stalpi de beton armat, fundatii continue pe tot perimetrul cladirii si o fundatie izolata sub stalpii centrali. Fundatiile continue sunt alcatuite din stalpi de fundare de 60 si 90 cm latime armate doar la partea inferioara, pe care sprijina grinzile de fundare cu sectiune de 30x70cm. Peste parter avem placa de beton. Inchiderile interioare au o grosime de 15 cm, iar inaltimea camerelor este 2,65m. Acoperisul este tip sarpanta de lemn cu invelitoare de tabla.
Tamplaria folosita este de la Veka, acoperisul este Bilka. Casele se predau finisate la cheie, in baza unui buget pus la dispozitie de catre dezvoltator.
Proprietatea are toate actele la zi, iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un termen scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar.
Oferim indrumare in vederea obtinerii unui credit bancar catre un profesionist al bancilor colaboratoare:
~~ BCR ~~
~~ UniCredit ~~
~~ Alpha Bank ~~

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici