Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Vila fara finisaje aproape de Bucuresti

75.000 eur
ID 2870246
Case - Vile | 134 m² | 5 camere
1 Decembrie, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 134 m²
Suprafață teren 200 m²
An finalizare construcție 2012
Stare proprietate De renovat
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă

Casa tip duplex are front stradal la Drumul Judetean 401D, strada Gloriei, drumul dintre localitatile Darasti si 1 Decembrie, drum bun, reabilitat prin programul Regio in anul 2011 cu scopul de a fluidiza traficul din Bucuresti si localitatile limitrofe.
Accesul spre casa este deosebit de facil existand 3 alternative de a veni din oras spre casa si implicit de a ajunge in oras de acasa. Majoritatea elevilor studiaza la liceele din Bucuresti, deasemenea si activitatea celor care locuiesc aici este strans legata de oras insa toti beneficiaza de linistea si beneficiile care decurd din faptul ca locuiesc in aceasta localitate.
Casa pe care o prezentam spre cumparare este situata la marginea localitatii si beneficiaza de intimitate, este tip duplex iar ca utilitati se bucura de apa curenta de la reteaua din localitate si curent electric, reteaua de gaz este deasemenea in apropiere - la mai putin de 150ml.
In acest moment casa este perfecta pentru a primi personalizarea dorita de viitorul proprietar, respectiv gresia, faianta, usile, parchetul, plinta si toate celelelte finisaje, pretul reflecta faptul ca s-a luat in calcul lipsa acestor elemente.
Imobilul are un desing placut, un aer primitor si degaja e energie pozitiva.
Orientarea casei este pe Sud-Vest, iar de la balconul de la etaj va puteti delecta privind apusurile de soare care in aceasta zona sunt deosebit de placute. Inaltimea camerelor este de peste 2,75, camerele sunt mari, spatioase si primitoare.
Parterul este foarte bine compartimentat, aici ne bucuram de un living spatios care corespunde cu un dormitor mare ce poate servi atat camera de oaspeti cat si birou pentru cei care lucreaza de acasa. Bucataria este decenta ca si spatiu, este inchisa si are fereastra, baia este imediat langa intrarea in casa, spre scarile care urca la etaj. Este o baie moderna cu o cada mare si are un desing modern. Sub scara care urca la etaj avem suficient spatiu de depozitare. La etaj avem 3 dormitoare spatioase dintre care unul ofera accesul spre un frumos balcon tip terasa, tot la etaj avem o debara si baia de la etaj care deserveste dormitoarele. Casa are si pod ce poate fi folosit ca si spatiu de depozitare. Acoperisul casei este din tabla si este garantat 25 de ani.
Imobilul se poate achizitiona si prin credit ipotecar iar in acest demers va suntem alaturi impreuna cu partenerii nostrii AlphaBank, BCR sau UniCredit. Deasemenea exista deschidere si pentru achizitia cu un avans de minim 50% si diferenta de pret functie de negocierea directa cu proprietarul. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati. Daniel - Dumitru Duta, Apulum94.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici