Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 8 camere, Central

Vila la munte, superba, Plaiul Foii

274.000 eur
ID 3258304
Case - Vile | 300 m² | 8 camere
Zarnesti, Brasov / Central
Zona Central
Număr camere 8
Suprafața utilă 300 m²
Suprafață teren 3300 m²
An finalizare construcție 2016
Stare proprietate Bună
Număr Băi 4
Mobilat/Utilat Complet
Utilități Curent,    Apă

REGIS Imobiliare va propune spre vanzare o vila la munte, cu potential, in orasul Zarnesti, la mica apropiere de bine cunoscuta, Cabana Plaiul Foii, in fosta zona de vanatoare a lui Nicolae Ceausescu. Imobilul se afla la o distanta de 35km de Brasov si la 8 de km de Zarnesti. Vila este inconjurata de aerul curat de munte care o sa va incante si pe dvs. Zona in care se afla vila este o zona rezidentiala, relaxanta, curata #537;i cu o priveliste uimitoare, fiind la poalele muntilor Piatra Craiului. Aici va veti lasa fermecati de murmurul apei cristaline a raului Barsa lui Bucur care strabate spatele casei si la care veti avea acces nelimitat.

Imobilul a fost ridicat in anul 2016 si intabulat in anul 2017. Suprafata utila a acesteia este de 300 mp, si are un teren de 1700 mp pentru zona ta de relaxare si recreere.

Amprenta la sol este de 100mp, iar 200mp sunt construibili. Proprietatea se afla la o distanta de 800 de metri de drumul principal, drumul fiind intretinut in permanenta de primarie.

Vila are un regim de inaltime format din parter, etaj si mansarda. Parterul cladirii este compus dintr-un spatiu open space: bucatarie, living, zona de dinning, grup sanitar, hol si casa scarii. La etaj se regasesc 3 dormitoare duble, din care 2 au acces la balcon, baie si hol. De asemenea, la mansarda se regasesc 3 dormitoare duble cu baie si hol, dar se afla in curs de amenajare.

Din punct de vedere juridic, imobilul este intabulat si cu toata documentatia in regula. Proprietatea asigura tot confortul din punct de vedere al utilitatilor: apa este una foarte curata, cristalina, pura provenita din fantana proprie, centrala este pe lemne, acestea fiind suficiente pentru inca 2 sezoane, este racordata la curent electric, beneficiaza si de generator. D

Va asteptam pentru a programa o vizionare!

Comisionul agentiei este de 2%.

ID intern: 2655.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici