Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Nord

Vila cu teren mare langa Jollie Ville, Pipera

900.000 eur
ID 2657459
Case - Vile | 290 m² | 5+ camere
Voluntari, Bucuresti-Ilfov / Nord
Zona Nord
Număr camere 5+
Suprafața utilă 290 m²
Suprafață teren 1600 m²
An finalizare construcție 2010
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 4
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire
 Preț negociabil
 Subsol

De inchiriat 4500 eur sau de vanzare 900000 eur, negociabil.

Familie. Tihna. Caldura. Fericire. Cele patru cuvinte cheie care cuprind adevaratul spirit al vilei pe care vrem sa o prezentam in continuare.

Asezata in planul 2 fata de strada principala, intr-o zona calma, vila noastra cu 4 dormitoare si tot atatea bai spatioase, este ideala pentru iubitorii de liniste si de spatiu. Reprezinta caminul perfect pentru o familie care isi doreste sa le ofere copiilor un mediu placut de dezvoltare, un spatiu suficient de joaca, intimitatea propriilor camere, locul de poveste unde experientele adunate vor reprezenta fundatia pentru un viitor frumos.

Si unde poti depana povesti alaturi de familie, unde poti crea amintiri si dezvolta relatii, daca nu intr-o curte foarte mare, desfasurata pe o suprafata de 900 de metri patrati (din totalul de 1.600 mp al proprietatii), cu un gazon bine intretinut, schimbat recent, cu peisagistica care cuprinde plante si arbori la maturitate de diferite nuante si culori ce creeaza o atmosfera feerica, cu loc de joaca si cu piscină?

Vila, prevazuta cu un garaj incapator, prezinta la parter o zona open space care cuprinde zona de dining si sufrageria, bucataria discreta si cocheta, o baie. La etaj, trei camere cu un farmec aparte, aranjate sa asigure linistea familiei, atat a parintilor cat si a copiilor, intregesc sentimentul de ”acasa”. La mansarda, al 4-lea dormitor, camera de oaspeti, are alaturi o biblioteca, piesa de rezistenta a acestei vile, care are si rolul de a uni familia, de a apropia membrii ei, un etaj despre care s-ar putea scrie o poveste intrega.

Certificat Energetic - Clasa A

Dar ce sens au cuvintele cand privirea le poate cuprinde pe toate? Va invitam, asadar, sa o vizionati si sa ne spuneti senzatia pe care v-o creeaza.

Alexandru cel Bun nr.36A.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici