Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Alexandru George Stan
Proprietar
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Nord-Est

Vilă lux Vanatori, Galati

255.000 eur
ID 3513440
Case - Vile | 315 m² | 5+ camere
Vanatori, Galati / Nord-Est
Zona Nord-Est
Număr camere 5+
Suprafața utilă 315 m²
Suprafață teren 1100 m²
An finalizare construcție 2016

Se acceptă schimb cu un apartament sau mai multe plus diferența după caz.

Vilă cu teren de 1100 mp

Nr. camere:6

Suprafață utilă totală: 315,15 mp

An construcție: 2016

Suprafață construită: 205,50 mp

Nr. bucătării:2

Nr. băi: 3

Situată în imediata vecinătate a D.N. 26, într-o zonă centrală a localității Vânători, la 10 minute de Galati, proprietatea se remarcă prin generozitatea suprafeței, printr-o curte amenajată în totalitate și remarcabilă printr-o piscină spațioasă și un spațiu de recreere amenajat cu foișor, loc de servire masă și grătar.
În centrul acestei curți, ca element central al întregii proprietăți se remarcă o vilă ultramodernă, construită și amenajată conform celor mai ridicate norme ale confortului si totodată ale bunului gust.
Parterul se compune dintr-un living spațios, spațiu de birou, bucătărie și acces către o bucătărie de vară care comunică direct și independent cu curtea.
Etajul este compartimentat într-un hol central și trei dormitoare toate cu acces individual la balcon și dintre care două cu baie proprie și un dressing de 14 m.p.
Accesul între cele două niveluri se face printr-o scară interioară spectaculoasă și de un bun gust desăvârșit.
Intreaga locuință beneficiază de finisaje de lux : marmură, granit, mozaic manual, gresie, faianță, tâmplărie PVC cu geam termopan, instalații electrice și sanitare din categoria premium.
Centrală proprie de cea mai ridicată performanță, cu consum minim.Deși suprafață casei este una generoasă,consumul energetic este minim, grație centralei termice ultramoderne și a instalațiilor eficiente. Este disponibilă încalzirea prin pardoseală în întreaga vilă precum și instalația de climatizare.
Întreaga proprietate este dotată cu sistem antiefracție.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici