Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central, comision 0%

Vila mobilata Rovere 2023 Marina Regia Mamaia Nord Constanta

799.000 eur
ID 3665132
Case - Vile | 303 m² | 4 camere
Mamaia, Constanta / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 303 m²
Suprafață teren 987 m²
An finalizare construcție 2008
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 3
Comision cumpărător 0%
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 4
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă,    Sistem irigaţie
 Nu include TVA

REV2003835 SVN Residentialist va propune spre vanzare o vila deosebita situata in cel mai exclusivist complex de pe malul marii, Marina Regia, în cea mai vibranta si moderna parte a litoralului românesc - Mamaia Nord.
Pe o suprafata de aproximativ 7 hectare, ansamblul Marina Regia Residence ofera locatarilor un stil de viata contemporan, citadin, relaxant si deconectant in acelasi timp, într-o ambianta marina de exceptie.

Complexul, alcatuit din 46 de vile ideale ca resedinta permanenta sau ca locuinta de vacanta, are acces direct la plaja Marina Regia Beach, una dintre cele 4 plaje Blue Flag ale României.

Unicitatea si eleganta locului este data de atentia acordata de catre dezvoltator calitatii vietii materializata prin generozitatea spatiilor verzi luxuriante atent si permanent intretinute, siguranta, confortul si nu in ultimul rand, apartenenta la o comunitate selecta formata din oameni cu profile asemanatoare.

Vilele din complexul Marina Regia Residence sunt complet finisate si au suprafete cuprinse intre 300 si 350 mp si aproximativ 1000 mp teren.

In spatiul interior regasim living-ul impreuna cu zona de dining, bucataria, 3 dormitoare, 3 bai complet echipate, pod finisat caruia i se pot conferi diverse destinatii, spatiu tehnic cu utility room, spatii de depozitare, garaj pentru 2 automobile dotat cu sistem de deschidere automata a usii.

Vila a fost complet renovata , mobilata si utilata in 2023 si se vinde asa cum este prezentata in poze.

În exterior terasele devin o extensie a spatiului interior creand legatura cu gradina generoasa minutios intretinuta, amenajata cu gazon, plante ornamentale, arbori si arbusti.

Fie in intimitate, fie alaturi de famile si prieteni, terasele si gradina vor fi apreciate ca loc ideal pentru relaxare si pentru mult asteptatul grill de weekend.

Vilele din Marina Regia Residence beneficiaza de proximitatea a doua hoteluri Arena Regia Hotel 5* si Arcadia Hotel 4*, trei restaurante, unul dintre cele mai apreciate spa-uri din România, Imperia Spa, piscina interioara, piscina exterioara (infinity pool), piscina pentru copii, terenuri de tenis, teren de fotbal, loc de joaca pentru copii, locuri de parcare pentru oaspeti, statie de incarcare masini electrice, ATM.

In imediata vecinatate se gasesc restaurante si terase, supermarket-uri (Mega Image, Kaufland, Lidl, etc), statii alimentare carburanti (benzinarii), farmacii.

Pozitionarea excelenta a Complexului ofera rezidentilor accesul rapid atat catre orasul Constanta, dar si catre Autostrada Soarelui.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati.

Solicită vizionarea proprietății

Vila mobilata Rovere 2023 Marina Regia Mamaia Nord Constanta

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
05 Iunie
Joi
06 Iunie
Vineri
07 Iunie
Sâmbătă
08 Iunie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vila mobilata Rovere 2023 Marina Regia Mamaia Nord Constanta
Alexandru Pricop Consultant imobiliar SVN RESIDENTIALIST VICTORIEI
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3665132
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici