Vânzare

5 camere | 193 m²

Vila moderna cu 2 corpuri in curte proprie- Compozitori

Constanta / Constanta

475.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 193 m²

Suprafață teren 500 m²

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 2%

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

VG Real Estate va propune spre vanzare această proprietate unică, situată pe strada Rapsodiei care oferă confortul unui spațiu extins și bine organizat, intr-o zona linistita a orasului. 

Cu două corpuri în aceeași curte, este ideală atât pentru o familie mare, cât și pentru cei care doresc un spațiu suplimentar pentru oaspeți sau activități diverse.

Primul corp, format din parter și etaj (P+1), este structurat astfel:

Parter: antreu, bucătărie complet mobilata si utilată, living spatios, dormitor și baie modernă, cu o suprafață totala de 74,76 mp.
Etaj: două dormitoare, cel principal cu baie privata, birou perfect pentru muncă sau studiu și un balcon spațios. Suprafața totală a etajului este de 72,56 mp.

Al doilea corp de casă oferă o cameră de zi, dormitor, bucătărie complet echipată, cămară, baie și o terasă, ideală pentru petrecerea timpului liber. Suprafața sa totală este de 75,98 mp.

Se predă mobilată și utilată, astfel încât să vă puteți bucura de confortul unei case gata pregătite pentru a deveni acasă din prima zi.

Nu ratați această oportunitate rară de a achiziționa o proprietate cu două corpuri și multiple posibilități de utilizare. 

Va asteptam cu drag la vizionari!
Id intern: P96068

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ioana Mircioiu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare