Vânzare

5 camere | 180 m²

VILA P+1 | Lux | Tunari |

Bucuresti-Ilfov / Tunari

449.990 €

Specificații

Preț negociabil Nu

Suprafața utilă 180 m²

Suprafață teren 500 m²

Număr camere 5

Niveluri imobil 1

An finalizare construcție 2023

Număr Băi 3

Numărul de locuri de parcare 2

Ansamblu Rezidențial Da

Posibilitate parcare Da

Mobilat și Utilat Nemobilat

Stare proprietate Nouă

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Un proiect indraznet, atat in ceea ce priveste diversitatea caselor cat si in ceea ce priveste impartirea spatiilor interioare.
AeroCity este un  cartier rezidențial format din 150 case individuale-Tunari!
Noul Ansamblu Rezidential aduce in prim plan linii exclusiviste de design, caracteristici arhitecturale unice, spatii verzi.
Promovam principiile unei piete imobiliare ideale, bazata pe norme de conduita si inalta tinuta morala, profesionalism si etica in afaceri, totodata am decis să construim în Tunari pentru că aici am găsit cea mai buna infrastructura la nivelul întregii capitale (cele mai multe căi de accces rapid către centura, DN1, A1, A2, A3).

 

Această elegantă casă P+1 în Tunari, în proporție de 90% finalizată, situată pe un teren generos de 500 mp, oferă confort și funcționalitate. Cu o amprentă de 115 mp și o suprafață utilă de 180 mp, această locuință oferă spațiu generos pentru întreaga familie.

La parter, găsim o cameră ce poate funcționa ca birou sau dormitor suplimentar pentru oaspeți, adăugând flexibilitate utilizării. Livingul impresionant, cu o înălțime de 6 metri, creează o atmosferă spațioasă și luminoasă, și este conectat printr-un open space cu bucătăria modernă, perfectă pentru gătit și socializare.

La etaj, veți descoperi 3 dormitoare confortabile, unul dintre ele dispunând de o baie privată pentru confortul maxim. Spațiul generos din fiecare cameră asigură intimitatea și relaxarea.

Această casă reprezintă un refugiu perfect pentru o familie modernă, cu designul său contemporan și facilitățile ample. Cu terenul generos și amplasarea în Tunari, vă oferă oportunități nelimitate pentru a vă crea un cămin de vis.

Cu deosebita consideratie,
Echipa ANG Luxury Properties
Your comfort is our job.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Marius Mihai

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare