Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Nord

VILA P+2 | ULTRALUX | PIPERA

1.250.000 eur
ID 3651961
Case - Vile | 382 m² | 5+ camere
Voluntari, Bucuresti-Ilfov / Nord
Zona Nord
Număr camere 5+
Suprafața utilă 382 m²
Suprafață teren 500 m²
An finalizare construcție 2012
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil

ANG Luxury Properties va propune spre vanzare vila P+2E in Pipera.
Situată în inima celei mai luxoase zone din Pipera, această impresionantă proprietate te întâmpină cu eleganța sa rafinată și luxul său discret. Amplasată pe o parcelă generoasă de 500 mp, această reședință impresionantă redefineste conceptul de confort și rafinament.

La exterior, o piscină strălucitoare atrage privirile și te invită să te relaxezi în timpul zilelor calde de vară, în timp ce beciul spațios oferă un spațiu perfect pentru depozitare și organizare.

La parterul acestei case spectaculoase avem primul living generos care îți oferă spațiu suficient pentru a te bucura de momente alături de familie și prieteni. Mobilierul de la Zebrano, ales cu grijă și atenție pentru detalii, adaugă o notă distinctivă de eleganță și rafinament.

Accesând etajul superior, te întâmpină cele 3 dormitoare spațioase, fiecare amenajate cu un dressing impresionant, perfect pentru a-ți organiza garderoba. Pardoselile din mochetă adaugă o senzație plăcută de confort și căldură fiind evidențiate și prin prezenta semineelor.

Cele 3 băi ultrafinisate și complet echipate sunt adevărate oaze de relaxare și rafinament, iar sistemele de încălzire prin pardoseală și radiatoare asigură confortul termic în orice moment al anului.

În grădină și pe terasă, mobilierul de la Mobexpert completează perfect atmosfera de relaxare și ospitalitate, oferindu-ți un colț de rai în mijlocul agitației urbane.

Această proprietate excepțională reprezintă un adevărat refugiu al luxului și confortului, un loc în care fiecare detaliu a fost gândit cu atenție pentru a-ți oferi o experiență de neuitat în fiecare zi.
Cu siguranta prezentarea acestei case nu poate fi cuprinsa in cateva paragrafe, astefel incat ne face placere sa va invitam la sediul nostru sa va facem o prezentare detaliata la biroul nostru situat in One Herastrau Plaza.


Cu deosebita consideratie,
ANG Luxury Properties
Your comfort is our job .

Solicită vizionarea proprietății

VILA P+2 | ULTRALUX | PIPERA

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Miercuri
08 Mai
Joi
09 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
VILA P+2 | ULTRALUX | PIPERA
Marius Mihai Consultant imobiliar ANG REZIDENTIAL
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3651961
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici