Vânzare

5 camere | 223 m²

Vila P+M 5 cam,223mp,teren 1574mp,Campulung-Cretisoara

Arges / Campulung

250.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 223 m²

Suprafață teren 1574 m²

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Parțial

Comision cumpărător 2%

Utilități Curent, Apă, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Vila cu vedere panoramică uimitoare, Crețișoara, zona aerisită, liniște și relaxare.
Agentie imobiliara  ofera spre vanzare vila P+M, 223,08 mp  cu teren intravilan 1574 mp, în Campulung Muscel, zona Cretisoara, la 3km de oras, pe deal spre Bilcesti și numai la 2 ore de Bucuresti.
C1: casa principală
Vila în suprafata construita desfasurata de 223,08mp cu următoarea componenta:
Parter: 1 dormitor 1 sufragerie mare 1 hol 1 scara interioara care duce în sufrageria mansardei, 1 bucătărie, cu spațiu gătit si camara, 1 baie, 2 intrari fata-spate.
Mansarda: 1 sufragerie largă, 2 dormitoare - unul spre răsărit și celălalt spre apus, 2 băi, 1 dressing, 2 balcoane 
Subsol : Pivniță
Utilitati: curent electric, apa rețea și fantana, fosa, incalzire în pardoseala pe toata suprafata casei, ambele etaje, centrala combustibil solid lemne si carbune, 2 sobe pe lemne. Centrala gaze instalata, asteapta tragere gaze pe strada, in curs. Casa este izolata termic interior-exterior, ferestre termopan.
 
C2: Casa bătrânească nelocuibilă, necesita renovări, suprafata 47,05 mp
C3: Anexa - Grajduri, diverse spatii depozitare, suprafata 33,75 mp 
Foisor: cu gratar, masa de oaspeti 
În fata casei, spre stradă: grădină de flori și de ierburi medicinale, zmeuriș, căpșuni, coacăz negru, agrise, aluni, etc.
Parcare generoasa in interiorul curții: acomodează aproximativ 4 mașini.
În spatele casei: Lemnărie, o încăpere care poate fi amenajată în studio, birouri, atelier de lucru, spatiu de inchiriat, etc
Livadă: diverși meri si peri, alun, nuc, etc. - teren intravilan 1574 mp.
Vila ofera o vedere panoramică uimitoare asupra peisajului autohton și dispune de un balcon intim la etj.1, perfect pentru momente de relaxare. Locația se afla intr-o zona retrasă, aerisita, fără vecini foarte apropiați, asigurând acces rapid la toate facilitățile orasului Campulung Muscel, la doar 3 km . Se preteaza pentru casa de locuit, casa de vacanta, pensiune, agro-turism, booking, Airbnb. Chiar la capatul strazii găsiți ferma de brânzeturi bio, sub brandul local " 7 Muscele". 
Excepțional loc de retragere pentru cei ce caută liniște și reconectarea cu elementele naturii și cu un stil de viața cit mai simplu și natural, dar și pentru cei ce beneficiază de un stil de viața modern cu munca online sau la distanta dar vor să fie intr-un cadru natural autentic.
Pentru cei care doresc teren mai mult, proprietatea dispune de 2 terenuri extravilane în suprafata de 10334mp si 5500 mp , in continuarea celui intravilan cu livada, faneata, pădure și pârâu, la un preț de 9 e/mp. Pentru mai multe detalii contactati agentia +40 741 802 269.
 Colaboram și cu alte agenții  și oferim  consiliere gratuita în vederea obținerii creditelor pentru investiții !
Preț 250.000 euro

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Imobiliar Credit Muscel

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare