Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Copou

Vila P+M cu 5 camere, 130mp, in Breazu

155.000 eur
ID 3128467
Case - Vile | 130 m² | 5 camere
Iasi, Iasi / Copou
Zona Copou
Număr camere 5
Suprafața utilă 130 m²
Suprafață teren 500 m²
An finalizare construcție 2010
Stare proprietate Nouă

e-mobiliareDM va propune, in EXCLUSIVITATE si pentru un comision ZERO de intermediere imobiliara, o proprietate deosebita tip vila dispusa pe 2 nivele P+M, cu un total de 5 camere decomandate si 2 bai, de vanzare, in Iasi – Breazu zona “drum national DN282 IASI-Horlesti” padurea Marzesti in vecinatate. Vila, finalizata in 2010, unic proprietar, are suprafetele desfasurate astfel:

cca130mp = parter (compus din bucatarie open space + living + birou + baie serviciu) + etaj mansardat (compus din 3 dormitoare + baie)

pe un teren de cca 500mp delimitati de vecini printr-un gard de lemn pe fundatie de beton, si cu acces direct la drum pietruit de cca130ml pana la sosea asfaltata DN282; constructie moderna, tinereasca cu multe elemente de design interior extrem de placute pentru familii (tinere si nu numai) aflate in cautarea unei astfel de proprietati intr-o oaza de liniste si peisaj mirific.

Incalzire cu centrala termica proprie in varianta pe gaz natural, ce deserveste o instalatie de incalzire modern conceputa cu tevi de cupru si elemente de incalzire tip calorifer de aluminiu moderne; instalatie aer conditionat; instalatie de supraveghere video performanta, fibra optica CATV/ internet, geamuri cu tamplarie moderna PVC maro. Utilitati urbane energie electrica si apa curenta de la APAVITAL racordata. Canalizare tip fosa septica. Dispun. Terenul proprietatii este amenajat impecabil, sugerand un peisaj mirific de poveste, cu alei superb amenajate, marginite de diverse tipuri de flori si arbori ornamentali. Dispune si de 2 zone constructie tip foisor acoperit cu posibilitatea petrecerii unor clipe minunate alaturi de cei dragi.

Se vinde modern mobilata ca in poze. Se afla la 7km distanta de rond AGRONOMIE, in apropierea statiilor de mijloace de transport in comun din zona (autobuz, maxi taxi) avand astfel facil acces catre toate zonele de interes ale orasului. Acte in regula; habitatie 30zile !!! Relatii suplimentare la CALL CENTER 0745 984 394 sau pe pagina de web imobiliaredm.ro

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 1.9 kilometri
  • Staţie autobuz 3.7 kilometri
  • Staţie autobuz 3.7 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici