Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Vest, comision 0%

Vila PRIME cu teren generos in Proxim Residence.

144.900 eur
ID 3405755
Case - Vile | 85 m² | 3 camere
Harman, Brasov / Vest
Zona Vest
Număr camere 3
Suprafața utilă 85 m²
Suprafață teren 466 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Nemobilat
Comision cumpărător 0%
Clasă energetică A
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

DIRECT DE LA DEZVOLTATOR! VILĂ DEOSEBITĂ ŞI SPAŢIOASĂ - 0 COMISION!

Descopera o oportunitate unica de a-ti achizitiona o vila exceptionala, construita cu pasiune si utilizand cele mai bune materiale, pentru a te bucura de o locuinta sigura si de incredere pe termen lung. Aceasta vila eleganta se intinde pe un singur etaj, avand o suprafata construita de 105 mp si o suprafata utila de 85 mp. Dispune de 3 camere, inclusiv 2 dormitoare - unul dintre ele fiind matrimonial, cu dressing si baie proprie, un living spatios, doua bai moderne, o bucatarie eleganta si o terasa accesibila din living.

Vila este amplasata pe un teren de 466 mp, inclusiv o curte privata de 360 mp. Situata la iesirea din cartierul Triaj, in apropierea localitatii Harman, aceasta proprietate beneficiaza de o locatie privilegiata Aici vei gasi liniste si aer curat, fara a fi nevoit sa renunti la accesul facil la facilitatile orasului.

Constructia acestei vile este de cea mai inalta calitate, fiind utilizate materiale premium, cum ar fi caramida Porotherm-Wienerberger, tamplarie termopan GEALAN S7000, izolatie exterioara de 10 cm grosime, izolatie termica a tavanului cu spuma rigida si finisaje din ceramica rectificata, pentru un aspect impecabil.

Printre beneficiile standard ale acestei vile se numara usa de intrare cu toc termic de la Porta, terasa amenajata si locul de parcare din curtea interioara.

Nu ezita sa ne contactezi acum pentru a descoperi toate avantajele de a face parte din comunitatea Proxim Residence! Vino sa iti prezentam personal aceasta oportunitate exceptionala!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Hărman 1.3 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici