Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 6 camere, Central

Vila regie proprie teren 900 metri cu garaj/livada langa pad

350.000 eur
ID 3447816
Case - Vile | 224 m² | 6 camere
Rosu, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 6
Suprafața utilă 224 m²
Suprafață teren 900 m²
An finalizare construcție 2006
Stare proprietate Bună
Număr Băi 4
Mobilat/Utilat Parțial
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 4
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Excelenta prin experienta!

Va propunem la vanzare o vila solida, construita in regie proprie, langa Padurea Rosu (Chiajna), intr-o adevarata oaza de liniste, cu un teren generos de 900 metri si o gradina superb amenajata cu flori, pomi fructiferi/brazi. Proprietatea se afla in cea mai bine cotata zona din localitate, cu multe proprietati de lux, spatii verzi/Lacul Morii, fara blocuri sau posibilitate de construire in imediata apropiere, acces rapid la STB, policlinica, supermarket.

Proiect respectat ca la carte (exista dosare cu toata documentatia), constructie solida pe structura speciala (lemn izolatie vata 20cm plasa Buzau tencuiala) ce asigura izolatie termica/fonica si rezistenta in caz de curemure. Geamuri tripan grosime 8mm. Parchet si scari din lemn stejar masiv. Regim inaltime: P etaj mansardat (placa beton intre) pod depozitare.

Casa beneficiaza de 2 intrari separate si o compartimentare eficienta. La parter avem vestibul, living spatios 42mp, bucatarie inchisa camara, Baie WC, 2 dormitoare, terasa 19mp; La etaj avem 1 camera hobby, 1 birou, 1 dormitor, 2 bai, 2 balcoane mari. Acces in pod pentru depozitare.

Teren 900metri, amprenta la sol 188.72mp, garaj 30.82metri. Suprafata utila 224mp, suprafata totala 260mp.
Utilitati: apa put propriu la 68metri adancime, gaze, canalizare, internet/wireless, videointerfon, sistem alarma, centrala proprie pe gaz 28kw, aer conditionat, panouri fotovoltaice (costuri minime vara)

Garaj cu 1 loc parcare, posibilitate de a mai parca pe strada in dreptul proprietatii sau in curtea pavata. Accesul spre Bucuresti se poate realiza prin 4 directii: Rosu-Bd-ul Uverturii-Lujerului, Cartierul Militari Residence-BD-ul Iuliu Maniu, Soseaua de Centura sau drumul nou prin Giulesti-Sarbi.

Vila se vinde mobilata partial pentru pretul de 350000 EURO, nu se adauga TVA. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar.
Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro). Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov.

Solicită vizionarea proprietății

Vila regie proprie teren 900 metri cu garaj/livada langa pad

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vila regie proprie teren 900 metri cu garaj/livada langa pad
Mihai Nastase Consultant imobiliar TOP ESTATE TEAM
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3447816
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici