Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Vila Snagov, 210mp, lot 887mp, pozitionata excelent langa pa

229.000 eur
ID 3612516
Case - Vile | 220 m² | 5 camere
Snagov, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 220 m²
Suprafață teren 887 m²
An finalizare construcție 2005
Stare proprietate Bună
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Gaz

REZERVATA PANA LA DATA DE 13.05.2024

ILFOV IMOBILIAR ndash; rdquo;O mutare isteata!rdquo;

SNAGOV-CIOFLICENI - RE#536;EDIN#538;A IMPUNATOARE #536;I PRIMITOARE, CU VEDERE PANORAMICA CATRE PADUREA SNAGOV, UTILATA #536;I MOBILATA LOT TEREN 887MP, 220MP UTILI, GARAJ

PRE#538; : 229.000 EURO

Asa cum v-am obisnuit, COMISION 0

O casa fermecatoare in Snagov, satul Ciofliceni finalizata in anul 2010, cu o prezenta impresionanta si un interior calduros, ofera o priveliste pitoreasca catre padurea din apropiere. Localizare excelenta pe soseaua Ciofliceni nr.43, la o distanta de 2min de DN1 si 5min de autostrada A3, statie autobuz linia 447 la o distanta de 50m.

Icirc;n vecinatatea proprietatii avem Snagov Plaza, magazine, scoala, restaurante, centru de echitatie, salon infrumusetare etc. Pentru iubitorii de natura regasim lacul Snagov unde la centru Artha Park te poti bucura de o plimbare cu caiacul sau alte sporturi de vara, padurile din zona ofera un loc extraordinar unde poti respira aer curat, poti face plimbari cu bicicleta sau picnicuri cu familia.

Cu o structura robusta din beton si caramida, construita in 2010 straluceste in continuare, in ciuda trecerii timpului, isi mentine integritatea si estetica initiala. O mica renovare ar putea revitaliza si improspata aspectul sau, aducandu-i o noua tinerete si stralucire fara a implica eforturi sau costuri semnificative, casa avand imbunatatiri cum ar fi : parchet din lemn, rulouri exterioare, semineu pe lemne, gresie si faianta de buna calitate.

Casa este formata din 5 camere, 2 bai si o bucatarie un pod mansardat in suprafata utila de 75mp, iar in fata casei regasim o terasa 57mp. Garajul are 20mp, iar in curte pot fi parcate pana la 5 masini.

Proprietatea este bransata la gaz si curent, beneficiaza de fosa si put si poate fi bransata la reteaua de apa.

Casa se vinde complet mobilata si utilata, oferind o solutie gata de locuit pentru viitorii proprietari. Icirc;n curte, vegetatia matura imbogateste peisajul, inclusiv brazi, pomi fructiferi si o magnolia superba, aducand un cadru natural si relaxant in proprietate. Icirc;n zona din spate a curtii regasim si o mica constructie care poate fi utilizata pentru depozitare.

O proprietate armonioasa, amplasata excelent. Va asteptam sa ne vizitati cu un telefon in prealabil.

Brokerul de credite din cadrul agentiei va poate ajuta cu demersul accesarii unui credit, in cele mai bune conditii si fara plata vreunui comision.

Acceptam inspectie tehnica imobiliara a proprietatii si va asiguram de parcursul corect si onest al procesului de achizitie al viitoarei dvs proprietati.

Daca doriti o colaborare cu agentia noastra ne puteti contacta telefonic sau va asteptam la sediul din in Otopeni, str. 23August, nr. 152A.

Contact:

0734.129.851 Volcinschi Victor ndash; Consultant Imobiliar

[email protected]

Solicită vizionarea proprietății

Vila Snagov, 210mp, lot 887mp, pozitionata excelent langa pa

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vila Snagov, 210mp, lot 887mp, pozitionata excelent langa pa
Victor Volcinschi Consultant imobiliar ILFOV IMOBILIAR
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3612516
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici