Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Vilă Spațioasă, De Vânzare, cu 4 Camere în Rediu, IAȘI

161.000 eur
ID 3488041
Case - Vile | 105 m² | 4 camere
Rediu, Iasi / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 105 m²
Suprafață teren 316 m²
An finalizare construcție 2021
Stare proprietate Bună
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 3%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Situată în zona Rediu, aproape de Gradinița Kiki și accesul la transportul public CTP, această casă individuală cu regim de înălțime P+1E se întinde pe un teren de 316mp și oferă un spațiu interior de 105mp, optim compartimentat.
- La parter, găsim un hol de acces, grup sanitar, bucătărie deschisă spre sufragerie și acces la terasă, în timp ce etajul adăpostește 3 dormitoare, un hol, un grup sanitar și balcon. Un pod oferă spațiu suplimentar pentru depozitare.

Construită în 2021 din caramidă cu izolație exterioară de 10cm și dotată cu tâmplărie PVC și centrală termică pe gaz, această locuință este bransată la toate utilitățile necesare și se vinde complet mobilată și utilată, pregătită pentru a vă întâmpina în doar 2 săptămâni.

Nu ratați ocazia de a vă face noua casă în această proprietate minunată din zona Rediu! Cu facilități moderne, un design interior optim și o locație convenabilă, această casă este gata să vă ofere confortul și stilul de viață pe care le căutați. Contactați-ne acum pentru a programa o vizionare și a vă apropia de a face acest spațiu al vostru. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să faceți pasul următor spre casa visurilor voastre!


Id intern: P4688

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 2.0 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici