Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
229.000 eur Duplex 5 camere | 160mp utili | 900mp teren | Sat. Gheorghie
5 camere  •  160 m²  •  2023  •  nemobilat
Fii primul interesat de această proprietate!
Construcţie nouă
Gheorghieni, CJ, Central
azi, 18:37
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
590.000 eur Casa si dependinte de vanzare in Suceagu 0% comision
5 camere  •  180 m²  •  2010
Suceagu, CJ, Central
azi, 18:11
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
180.000 eur Casa si teren de vanzare in Cojocna
5 camere  •  190 m²  •  2012
Fii primul interesat de această proprietate!
Cojocna, CJ, Central
azi, 17:42
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
355.000 eur Dumbravita- Duplex generos 5 camere despartit prin garaj, zo
5 camere  •  170 m²  •  2023
Construcţie nouă
Dumbravita, TM, Central
azi, 16:57
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Vila superba 5 cam, 3 bai 160mp utili,420 mp teren p 1 pod

185.000 eur
ID 2737567
Case - Vile | 160 m² | 5 camere
Cernica, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 160 m²
Suprafață teren 420 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Oferta comision 0. Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

Ce cauti cand iti doresti o proprietate pe care sa o numesti ACASA? O locatie excelenta, o suprafata generoasa, o curte rezonabila unde sa petreci momente minunate alaturi de cei dragi, o constructie bine facuta, cu simt de raspundere, toate acestea binenteles la un pret corect? Am placerea sa va propun aceasta proprietate din Balaceanca /Cernica la doar 8 minute de metrou Pallady si la doar 3 minute de noua centura .Galaxyimob va propune spre vanzare , Vila individuala p 1 p gandita pentru a acomoda o familie cu copii dar si pentru a avea spatii destinate musafirilor si petrecerilor casa se remarca prin calitatea constructiei a materialelor folosite si prin utilitate fiecare spatiu interior fiind excelent utilizat. Totodata casa are un grad sporit de intimitate si te primeste cu o atmosfera calda specifica caselor de familie.
In fata casei avem o zona cu vegetatie atent amenajata iar in spate o gradina intima cu terasa acoperita/foisor, loc pentru gratar si zona de relaxare.Destinata unui cumparator pretentios care intelege calitatea constructiei aceasta proprietate este potrivita unei familii care se va bucura cu adevarat de acest camin deosebit.
Dar sa ne intoarcem la casa noastra, Pentru ca avem la ce, Constructia este edificata pe un teren de 420 m.p., cu o amprenta la sol de 90 m.p. avand un regim de inaltime de P 1e pod . La edificarea constructiei s-au folosit materiale de foarte buna calitate, exista placa de beton intre parter si E1 . La parter avem living generos, o bucatarie inchisa, hol acces, 1 dormitoar Sau birou si 1 grup sanitar iar la etaj 3 dormitoare si 2 bai , 2 dormitoare sunt matrimoniale cu baie propie .Se vinde complet finisata, beneficiaza de centrala proprie si calorifere feroli , obiecte sanitare de o calitate superioara, tamplarie PVC sistem termopan cu geam Tripan instalatii electrice si sanitare, usa metalica antiefractie, usi interior, gresie, faianta, parchet, alarma , poarta acces auto cu motoras si actionare din telecomanda , curte/gradina amenajata ,rulouti de iarba, aspresoare automate udat gradina . Din punct de vedere al utilitatilor proprietatea se va preda racordata la retelele de utilitati ale localitatii, Accesul este unul facil avand posibilitatea de a intra fie dinspre Autostrada , fie din centura si apoi prin glina sau cernica Astfel indiferent din ce parte a orasului vei veni acasa traficul nu va fi niciodata o problema. Facilitati generale:
- Minimarket Profi-City la doar 150 de metrii.
-Gradinita cu program prelungit.
-Scoala moderna recent construita Sala de sport.
-Satul beneficiaza de o linie de transport in comun AUTOBUZ pe doua rute aceste fiind Balaceanca-Cernica-Republica (Metrou) sau Balaceanca-Cernica-Bd. Theodor Pallady (Metrou)
-Fashion House Outlet Center la doar 1km de satul Balaceanca , unul dintre cele mai mari centre comerciale de tip outlet din Europa. Outletul este al doilea din Bucure #537;ti. Cu o suprafata de 13.000 metri patrati , fix la iesirea de pe autostrada A2.
-Vis a vis de FASHION HOUSE CERNICA discounterul LIDL deschide un centru de logistica.
-Intrare si iesire dupa autostrada A2 - Bucuresti-Constanta circa 8 minute de mers cu masina din Balaceanca pana la Metrou Theodor Pallady
- 8 minute de mers cu masina pana la soseaua de centura.
- In zona se construieste autostrada A0 care va inconjura BUCURESTIUL circulatia desfasuranduse pe 2 benzi, mai multe detalii aici -quot; .130km.ro/a0.html
V-am starnit curiozitatea? Mergem la vizionare??vizionari zilnice , avem propietati similare in zona ,va stau la dispozitie cu orice intrebari ai avea! te rog sa consulti pagina mea pentru oferte similare www.galaxyimob.ro/serbanvlad


Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica: a
Consumul de energie primara: 110
Indicele de emisii echivalent CO2: 100
Consum de energie din surse regenerabile: 0

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • STB CFR Bălăceanca 1.6 kilometri
  • STB Cernica 2.6 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici