Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Vila superba, de 250 mp pe un teren de 615 mp in Harman!

309.000 eur
ID 3442565
Case - Vile | 250 m² | 4 camere
Harman, Brasov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 250 m²
Suprafață teren 615 m²
An finalizare construcție 2009
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire
 Preț negociabil
 Subsol
 Demisol

Intr-una dintre cele mai bune zone rezidentiale din imprejurimile Brasovului, in loc. Harman, pe Aleea 14, in apropiere de Kastel Transylvannia, gasim aceasta proprietate deosebita, cocheta si valoroasa.

Localizarea excelenta, pe o strada cu acces limitat, in cadrul unei zone rezidentiale exclusiviste din Harman, cu orientare cardinala S-SV, o face ideala pentru destinatie rezidentiala.

Ca si distante de aici mentionam: 20 de min catre Aeroportul Brasov ori spre Piata Sfatului, 15 min pana la Complexul Comercial Afi Brasov si cca 10 min spre Coresi Shopping. Accesul in orasul de sub Tampa este facil, fie prin cartierul Triaj, fie prin intermediul Ocolitoarei Brasov in orice alta zona a orasului.

Suprafata totala a terenului este de 695 mp - curtea efectiva de 615 mp, la care se adauga alti 80 mp din drumul de acces. Amprenta casei este de cca 110 mp, la care se adauga anexa-garaj de 30 mp si un foisor amplasat in zona de sud a curtii. Curtea libera de 460 mp este amenajata util si placut in acelasi timp – pavele, o fantana arteziana, zona de parcare, gazon, flori si arbusti decorativi, iar accesul se face printr-o poarta complet automatizata si videointerfon.

Construit in 2009, imobilul are o structura solida din caramida si beton, acoperit cu tigla metalica, izolata termic cu polistiren, iar compartimentarea este una eficienta, pragmatica, dupa cum urmeaza:
- Accesul la parte se face printr-un hol generos de cca 10 mp (impreuna cu casa scarii), living si zona de luat masa de cca 60 mp, bucatarie de cca 12 mp, baie 6 mp, CT de 7 mp, zona de depozitare de 5 mp.
- Din garajul semi-acoperit se face acces separat la demisol unde avem o pivnita de 11 mp.
- La etaj regasim trei dormitoare spatioase orientate spre est, sud si vest cu suprafete de 21, 22, respectiv 25 mp, o baie de 4 mp care deserveste dormitorul matrimonial si alta de 5 mp pentru celelalte doua dormitoare.
- De la etaj, pe o scara de lemn se face acces catre mansarda amenajata si locuibila de cca 60 mp.
Cei 250 mp utili ai casei beneficiaza de contorizare electrica, alimentare cu gaz, apa si canalizare, sistem de prevenire a incendiilor, sistem de supraveghere video, alarma.

Localizarea excelenta, suprafetele ideale ale incaperilor, compartimentarea practica, terenul perfect si ca dimensiune si ca forma, existenta anexelor util amplasate in curte, toate acestea fac din aceasta proprietate locuinta ideala pentru orice familie care isi desfasoara viata de zi cu zi in Brasov sau imprejurimile sale.

In functie de stilul de viata al dvs, cu siguranta veti regasi aici suficiente detalii si avantaje care cu un minim de investitie, sa va satisfaca nevoile dvs si sa va asigure plus-confort si valoare adaugata.

De altfel, toate aceste avantaje si plusuri ale imobilului va invitam sa le descoperiti personal la vizionarea imobilului.
Pentru detalii suplimentare si programarea unei vizionari colegul nostru, Dan va sta la dispozitie la telefon, wapp sau email!

Solicită vizionarea proprietății

Vila superba, de 250 mp pe un teren de 615 mp in Harman!

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vila superba, de 250 mp pe un teren de 615 mp in Harman!
Dan Spulber Consultant imobiliar LEAD ESTATE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3442565
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici