Vânzare

6 camere | 278 m²

Vila Tudor P 1 casa parter /curte 1000 mp

Giurgiu / Corbeanca

265.000 €

Specificații

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Număr camere 6

Număr Băi 4

Suprafața utilă 278 m²

Suprafață teren 1000 m²

An finalizare construcție 2022

Nu include TVA Nu

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Excelenta prin experienta!

Daca sunteti in cautarea unei locuinte generoase , constuctie edificata si finalizata in anul 2023 ,  cu mult simt de raspundere si multa atentie la detalii, o casa foarte porivita pentu o familie extinsa, o casa cu mult potential ce se poate personaliza in functie de necesitatea si  ideea de design si a nevoii locative .  Proprietatea  se desfasoara pe o suprafata utila de 278 mp/ 317 construit si este amplasata pe un teren de 1000 mp , in Corbeanca-Tamasi , o strada linisitita cu vecini si case frumoase . 

Proprietatea este compusa din locuinta principala P 1 ce are in componenta un living generos cu spatiu amplu pentru dining room, zona media,  bucatarie , camera tehnica/spalatorie, vestibul . Etajul are in componenta 3 dormitoare generoase , baie cu acces din hol , dormitorul matrimonial cu baie si dressing. 

Locuinta secundara are acces separat si se desfasoara doar pe parter , avand in   componenta living cu bucatarie open space , dormitor, vestibul .Foarte potrivita pentru casa unor bunici sau unui adolescent la inceput de drum .

Casa este deosebit de versatila, usor de recompartimentat sau organizat   , necesita lucrari de finisare interioara , electrica si sanitare . 
Materialele folosite pentru constructi prorrietatii sunt din gama premium, precum : caramida Soceram, termoizolatie polistiren Dalmatina Caparol de 15cm, vopsea exterior Caparol Carbosil Fassadenfarbe, geamuri Salamander blue evolution, glafuri aluminiu, acoperis Lindab Nordic 400, gard metalic vopsit electrostatic, usi intrare Maco.

Accesul este foarte facil catre toate punctele de interes locale precum, scoala, gradinta,  magazine, piata, centre comerciale cat si zone deosebite pentru relaxare.

Pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie . 

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Anne-Marie Precup

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare