Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Vila zona exclusivista Snagov 1250 mp teren deschidere lac

650.000 eur
ID 3489911
Case - Vile | 474 m² | 5+ camere
Snagov, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 474 m²
Suprafață teren 1250 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Nu include TVA
 Subsol

Snagovul este prin traditie o zona de elita , cu case frumoase si atmosfera de vacanta , astfel incat daca doriti sa va bucurati in fiecare zi de avantajele unei astfel de locatii care permite practicarea sporturilor nautice, plimbari relaxante prin padure sau accesul facil la numeroasele restaurante sau spatii divertisment din zona va invit sa vizitati o vila generoasa u suprafata de peste 600 mp amplasata pe un teren de 1250 mp.
Casa este dispusa pe subsol , parter si etaj plus zona de pod si include 10 camere plus numeroase zone depozitare si spatii tehnice .
Livingul are peste 50 mp si include zona de bucatarie si un semineu superb , dormitoarele situate atat la parter cat si la etaj au bai proprii si zona dressing iar cele trei terase superbe au o suprafata de peste 127 mp .
Casa a fost construita pentru utilizare proprie in anul 2000 si are o structura solida de beton si finisaje cu materiale naturale , in principal lemn si piatra .
Curtea beneficiază de vegetație matură abundenta si alei pietruite in trepte , ceea ce creaza o atmosfera relaxanta si ofera multa intimitate.
Deschiderea de 16 ml la lacul Snagov se face pe pontonul de lemn de circa 70 mp , aici avem si hangarul pentru barca si o terasa cu priveliste superba catre zonele invecinate si luciul apei plin de nuferi
Casa nu a mai fost locuita in ultimi ani dar asteapta sa fie descoperita de catre viitorul proprietar care o poate moderniza si personaliza cu propriile preferinte .
Un avantaj important il constituie si accesul facil catre oras care se poate face atat pe DN1 Bucuresti Ploiesti si alternativ pe autostrada A3 care are acces direct catre Snagov .
In prezent zona Snagov este in plina dezvoltare , exista numeroase proiecte rezidentiale si de divertisment in curs de reaizare , iar autoritatile locale au obtinut finantare pentru extinderea retelelor de utilitati si a infrrastructurii zonei.
Prezentarea video : https://www.youtube.com/watch?v=lxk3tBvRkow

Solicită vizionarea proprietății

Vila zona exclusivista Snagov 1250 mp teren deschidere lac

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vila zona exclusivista Snagov 1250 mp teren deschidere lac
Ioana Popa Consultant imobiliar RE/MAX OPTIMUS
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3489911
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici