Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Închiriere Casă - Vilă 5+ camere, Cartierul Nord

Vila - Zona Nord - Vedere panoramica

1.800 eur
ID 3657131
Case - Vile | 500 m² | 5+ camere
Ramnicu Valcea, Valcea / Cartierul Nord
Număr camere 5+
Suprafața utilă 500 m²
Suprafață teren 1000 m²
An finalizare construcție 2007
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Climă
 Demisol

Această casă amplasată în zona nord dispune de o suprafață generoasă atât pentru casă, cât și pentru curte, oferindu-vă o oază de liniște și vegetatie ajunsa la maturitate.
Cu o curte de 1000 de metri pătrați, înconjurată de pomi, flori și o grădină îngrijită, veți avea parte de intimitate și relaxare în fiecare zi.

Casa are o suprafață utilă de 500 mp, dispusă pe un regim de înălțime de demisol, parter, etaj și mansardă. La parterul acesteia se află un living generos, o bucătărie spațioasă, hol, 2 dormitoare și o baie, oferindu-vă tot confortul necesar în viața de zi cu zi. La etajul superior se găsesc 4 dormitoare și 3 băi, iar mansarda este alcătuită din 2 încăperi open space cu baie cu o suprafata de 50 mp pe fiecare incapere ce poate fi transormat in 2 camere pentru copii cu dressing, spatiu de recreere sau chiar un spatiu generos de joaca.

Demisolul este foarte bine compartimentat, oferindu-vă spațiu pentru o cameră tehnică și un garaj, asigurând totodată și o mai mare utilitate a întregii locuințe.

Construită în anul 2007 din cărămidă, casa este ideală atât pentru o familie numeroasă, cât și pentru dezvoltarea unei afaceri de tip comercial. Este liberă de sarcini și dispune de toate actele necesare pentru vânzare, inclusiv posibilitatea de a fi inclusă într-un schimb imobiliar.

Pentru mai multe detalii, informații și programări pentru vizionare, nu ezitați să mă contactați. Sunt aici pentru a vă ajuta să descoperiți această oportunitate deosebită pentru un cămin perfect pentru familia dvs. sau pentru dezvoltarea unei afaceri într-un mediu primitor și confortabil.

Ana Maria Sbarcea
0749.136.591

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici