Vânzare

4 camere | 160 m²

Vile 4 & 5 camere PORUMBESCU Residence OTOPENI, 0%comision

Bucuresti-Ilfov / Otopeni

151.260 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 160 m²

Suprafață teren 251 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 0%

Clasa energetică A

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Ansamblu Rezidențial Da

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

PORUMBESCU RESIDENCE – OTOPENI, ansamblu nou de vile situat in Otopeni, zona Odai, strada Ciprian Porumbescu, construit pe un teren de 2 ha, format din 74 vile cuplate & single, loc de joaca copii, locuri de parcare auto pentru vizitatori, zona comerciala & gradinita.

 Alege o vila cu incalzire in pardoseala + pompa caldura + panouri solare de 5.5kw!!!

Complexul are acces din D.N. 1 strada Grivita – strada Ciprian Porumbescu sau din centura Capitalei, zona Odai, la 10 minute de Mall Baneasa.

 Desfasurare:

– Parter: living=32mp; bucatarie open spece cu posibilitatea de inchidere, in functie de nevoiele fiecarui cunparator; grup sanitar sau baie; terasa exterioara acoperita=15mp;

– Etaj 1: dormitor matrimonial cu baie si acces pe balcon; 2 dormitoare; baie generoasa;

– Pod Mansardabil open space, cu placa de beton cu posibilitate de compartimentare la nevoie intr-un apartament de 2 camere spatios, avand aproximativ 50mp utili.

 Vilele se predau finisate la cheie (Parter si Etaj 1) fiecare client avand posibilitatea de a isi personaliza la interior locuinta, putand alege finisajele interioare din mai multe modele de ceramice, parchet si usi interior.
Complexul PORUMBESCU RESIDENCE OTOPENI va beneficia de o zona comerciala, gradinita privata, locuri de parcare auto gratuit pentru vizitatori dar si un loc de joaca pentru copii. Strada este asfaltata pana la proiect.

Vilele sunt tip cuplate, pe calcan cu pereti dublii din caramida exterioare, izolati si despartiti de polistiren de 10cm. 

Vilele se vand nemobilate, pozele sunt reale de la o vila de prezentare in varianta premium, mobilata si utilata la cheie, cu titlu de prezentare.

Oferim gratuit, consultanță financiară și consiliere juridică pe parcursul procedurilor obținerii unui credit, alături de partenerii noștri, un broker de credit imobiliar cu o vasta experienta.

Programează-te acum pentru o vizionare!

PORUMBESCU RESIDENCE OTOPENI, vila ta din Otopeni.

Pret 151.260 euro (+19%tva)

Telefon: 0749.800.400
Direct Dezvoltator!
strada Ciprian Porumbescu nr.64-68

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului PORUMBESCU Residence OTOPENI

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare