Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Villa Forrest Corbeanca /Arhitectura unicat/ piscina/ curte

490.000 eur
ID 3484318
Case - Vile | 350 m² | 4 camere
Corbeanca, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 350 m²
Suprafață teren 610 m²
An finalizare construcție 2006
Stare proprietate Renovată
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 4
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
 Preț negociabil

Se spune ca fiecare casa are o poveste si un anumit vibe si acest lucru poate fi un factor important atunci cand decidem sa alegem o proprietate ca fiind viitoarea casa si locul care sa devina ACASA ...

Vila propusa la VANZARE este una din proprietatile care au o unicitate aparte , aceasta avand toate caracteristicile unei resedinte cu totul speciala .
Proprietatea este amplasata in Corbeanca - pe un teren de 610 mp ( cu posibilitate de extindere pana la 1200 MP) , intr-o zona deosebita , in proximitatea padurii, pe strada privata si foarte linistita. Curtea proprietatii este o adevarata oaza de verdeata, copaci maturi, brazi si arbusti decorativi ce marginesc o piscina eleganta si foarte bine intretinuta , zona de gazon care vine in completarea unei terase superbe , zona de grill si spatii pentru depozitare , anexe ce pot fi accesate atat din exterior cat si interiorul proprietatii.
Proprietatea este structurata pe 2 nivele si se desfasoara pe o suprafata construita de 450 MP si utila de 350 MP , amprenta sol de 220 MP si dispune de un numar de 6 camere , 4 bai si 3 terase .

Arhitectura proprietatii a facut posibila o compartimetare deosebit de versatila, astfel la parter regasim un open space , foarte elegant si ingenios quot;compartimentat quot; pe zone , asadar regasim zona media/odihna oferita de piesa centrala de mobiler si anume un set de canapele super confortabile, in spatele carora se quot;odihnesc quot; doua fotolii la fel de confortabile pozitionate in fata unui semineu , zona de dining , excelent pozitionata , zona de bucatarie , cu mobilier elegant si zona de servit micul dejun sau o cafea , iar zona de lucru si gatit in camera separata inchisa si cu aerisire naturala+ hota . Spatiile vitrate ample ofera un view superb asupra curtii in orice moment al zilei . Zona de parter mai are icirc;n componenta o baie și un dormitor/ birou c acirc;t și spatii pentru depozitare și camera tehnica .
Accesul catre etaj se face pe o scara din lemn , pozitionata astfel incat sa nu optureze zona de parter . Etajul are in componenta 4 incaperi , dormitor matrimonial dublu , respectiv zona de odihna si o camera transformata in birou , terasa superba cu vedere deosebita asupra curtii , baie si dressing, hol generos, doua dormitoare de asememenea cu baie proprie .

Proprietatea ofera inca de la intrare un confort si o liniste aparte , iar elementele de decor si finisajele precum lemnul , caramida , aduc acel plus de camin cald si primitor .
De asemenea partea tehnica a poprietatii este foarte bine optimizata , centrala termica performanta, incalzirea in pardoseala pe zona de parter , aparate de aer conditionat, racord la toate utilitatile urbane ( gaz , apa, curent, canalizare)

Vila dispune de 3 locuri de parcare, spatii depozitare si anexe . Acces rapid catre toate de punctele de interes precum magazine la doar 2 minute de mers pe jos , statie autobuz , resturante , centre comerciale, cat si locatii pentru relaxare si divertiment, lac, padure, activitati organizate pentru copii si adulti, scoala, gradinita.

Solicită vizionarea proprietății

Villa Forrest Corbeanca /Arhitectura unicat/ piscina/ curte

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Villa Forrest Corbeanca /Arhitectura unicat/ piscina/ curte
Anne Marie Precup Consultant imobiliar Asociatia Brokerilor Imobiliari
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3484318
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
333.878 eur Corbeanca - Paradisul Verde, Vila tip Duplex, Parcare, Pa...
4 camere  •  220 m²  •  2007
2 persoane au salvat anunţul.
Corbeanca, IF, Central
azi, 10:26
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
290.000 eur Vila stil mediteranean Corbeanca
4 camere  •  163 m²  •  2022  •  ansamblu rezidențial  •  mobilat complet
Construcţie nouă
Corbeanca, IF, Central
azi, 03:31
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
145.000 eur OCAZIE | Casă / Vilă Duplex Corbeanca Tamasi 238mp | Pr...
4 camere  •  130 m²  •  2023  •  nemobilat
Construcţie nouă
Corbeanca, IF, Central
azi, 03:27
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
145.000 eur Casa individuala 4 camere Tamas
4 camere  •  81 m²  •  2022  •  nemobilat
Construcţie nouă
Corbeanca, IF, Central
azi, 00:00
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici