Vânzare

5+ camere | 230 m²

Visează și trăiește! De Vanzare - Vila Cocheta în Bucu

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti
420.000 €

Rată estimată

9.417 Lei/lună

Avans (15%)

313.110 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 230 m²

An finalizare construcție 2006

Niveluri imobil 2

Suprafață teren 300 m²

Număr Băi 4

Numărul de locuri de parcare 2

Comision cumpărător 0%

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Imaginează-ți cum ar fi să-ți începi fiecare zi în această vilă cochetă, eficient compartimentata, spațioasa si fermecătoare, savurănd o cafea aburindă pe terasa, sub razele blânde ale soarelui, admirând grădina plină de flori si vegetație matură, în care strajuiesc câteva specii de conifere, unde  bradul argintiu, ciresul sau  magnoliile, îți împărtășesc povești de calm, armonie si relaxare. Diminețile tale,  devin o adevărată ceremonie, creandu-ți -Starea Potrivita- pentru intreaga zi! 

Se ofera spre vanzare, Vila cochetă si spațioasa, amplasată pe o strada linistita, intr-o zona de vile din  Cartierul Bucureștii Noi,  la doar cateva minute de mers pe jos pana la stația de metrou, mijloacele de transport in comun ori pentru plimbarile relaxante din Parcul Bazilescu.  De asemenea, pentru cei pasionați de sport, sala de fitness din apropiere sau World Class Jiului îți va oferi oportunitatea de a te menține activ.

În proximitate, ai acces la magazine comerciale precum Lidl și Mega Image, unde îți poți aproviziona cămara cu cele necesare. Iar Piața 16 Februarie îți oferă produse proaspete direct de la producători locali.

Vila, edificată în 2006 sub atenta supraveghere a proprietarului,  se bazează pe o structură solidă din cadre de beton armat și cărămidă.  Aceasta,  este amplasată pe un teren de 300 mp, cu o amprentă la sol de 105 mp, cu o curte intima si primitoare de 195mp. Proprietatea este dispusa pe  un regim de înălțime P+1+M, oferind o suprafață utilă de 230mp si o suprafată totală de 266mp, perfectă pentru o viață confortabilă. 

Dupa ce ai trecut pragul casei, vei pasi in lobby-ul spațios si elegant ce te primește cu căldură, de unde te întâmpină un living spațios și luminos de 35mp, unde poți organiza întâlniri cu prietenii sau poti petrece momente memorabile cu familia. Spațiosul living, are  acces direct catre terasa de poveste despre care ți-am vorbit.  Tot la parter avem bucătăria generoasă și închisă de 18 mp, aceasta fiind  locul ideal pentru a experimenta noi si delicioase rețete culinre sau servi masa cu familia.                        
Baia, ce deservește zona de  parter, împreună cu un spațiu de depozitare și garajul cu acces direct din proprietate si stradă, adaugă un plus de confort și utilitate. 

Detaliile elegante din lemn masiv ale scării te conduc către etajul superior, unde te așteaptă confortul spațiului de odihna. 
Spațiul de odihnă al etajului 1, gazduieste  două dormitoare intime si spațioase, de cate 17mp  fiecare,  cu iesire   directa catre terasa intima de 5mp de la etajul superior.  Ambele dormitoare sunt deservite de o baie cu cadă si aerisire naturala. 

Piesa de rezistentă a etajului este dormitorul matrimonial somptuos de 40 mp, cu baie proprie  cu cada si aerisire naturală și un dressing spațios. Astfel fiecare dimineață devine un ritual de răsfăț, în timp ce te bucuri de intimitatea si luminozitatea acestui spațiu prevazut cu un French balcony. 

Mansarda, cu o suprafață de 65 mp, gândită  si imparțita in două zone:   un dormitor spatios pentru oaspeți ce include si un generos spațiu de depozitare, Cea de a doua zonă potrivita pentru birou, studiu, lectură, sau de ce nu o seara de taifas intre prieteni.  Spațiul este prevazut cu  o baie proprie dotată cu duș și aerisire naturală.  

Această vilă nu este doar o proprietate, ci o invitație la o viață plină de momente memorabile.

Vino să descoperi farmecul ei boem și să începi un nou capitol în povestea ta!
 

Id intern: P277

Locație

Despre zona "Bucurestii Noi"

păreri exprimate de 282 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.2

Sănătate 6.5

Siguranță 7.8

Calitate aer 6.8

Curățenie 7.2

Zone verzi 7.9

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.4

Cultură 5.3

Educație 7.5

Sport 6.4

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.6

Nivel de trai 7.1

Magazine 7.6

Localuri 5.2

Parcări 5.8

Zgomot 7.4

Transport în comun

Transport în comun

7.4

Autobuz 7.6

Tramvai 6.8

Metrou 7.8

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Mihaela Oprea-Hagiu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare