Vânzări
Închirieri
Închiriere Apartament 2 camere, Visani

Apartament Premium - Vișan - Bucium Family Market!

499 eur
ID 3615256
Apartamente | 67 m² | 2 camere
Iasi, Iasi / Visani
Zona Visani
Număr camere 2
Suprafața utilă 67 m²
Compartimentare Decomandat
Confort Lux
Etaj 4
An finalizare construcție 2023
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 5
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Agenția Vibe Real Estate are plăcerea sa va pună la dispoziție spre închiriere, un apartament Premium cu 2 camere, model clasic, practic, de tip decomandat de 75 mp cu 2 balcoane, în cadrul unui bloc nou din 2023, poziționat în zona Vișan, ce impresionează prin eleganța și confortul său rafinat.
La întrarea în imobil, ești întâmpinat de un hol spațios și cu multiple spatii de depozitare făcute la comanda, ce oferă acces direct către zona de living, conceputa și amenajata cu bun gust și atenție mare la detalii, astfel încât momentele petrecute cu cei dragi sa fie memorabile. Cu ferestre mari ce oferă și acces la un balcon spațios cu vedere panoramică asupra zonei, acest imobil este ideal pentru cei ce cauta un cămin aerisit și ferit de agitația urbana.
Mobilierul ales cu atenție și accentele de design subtile completează atmosfera modernă și sofisticată.
Bucătăria închisă este un veritabil paradis culinar, echipată cu electrocasnice de ultimă generație și mobilier premium din MDF, gătitul devine o plăcere, locul ideal pentru a savura micul dejun înainte de a începe ziua.
Dormitorul principal este un sanctuar de relaxare, cu un pat dublu, tapițat, cu spațiu suplimentar de depozitare sub salteaua special conceputa pentru un somn calitativ, transforma aceasta încăpere într-o adevărată oaza de relaxare și odihna.
Baia este un adevărat spațiu de lux, cu finisaje impecabile și dotări premium. Dusul de tip walk-în te invită să te răsfeți cu o baie relaxantă după o zi obositoare.
Locul de parcare inclus asigură comoditate și liniște, știind că mașina ta este în siguranță, iar accesul facil la mijloacele de transport, market, farmacii cat și complexul comercial Family Market Bucium, completează perfect facilitățile acestui apartament premium.

Cu finisaje de înaltă calitate și atenție la detalii, acest apartament reprezintă o oază de confort și rafinament, nu departe de inima orașului, fiind alegerea perfectă pentru cei care apreciază calitatea și eleganța în viața de zi cu zi.
Pozele reflecta doar o parte din realitatea acestui apartament, de aceea va invitam sa va convingeti ca acest imobil este ceea ce trebuie cu adevărat pentru dumneavoastră.
Închirierea se face pe termen lung și suntem în căutarea unor persoane serioase.
Condițiile financiare pentru închirierea ecestui imobil sunt standard : chirie avans o luna, una garanție și comision către agenție discutabil.

Solicită vizionarea proprietății

Apartament Premium - Vișan - Bucium Family Market!

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Apartament Premium - Vișan - Bucium Family Market!
Antonio Cojocaru Consultant imobiliar VIBE REAL ESTATE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3615256
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici