Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Casa, 5 camere, 1200 mp teren, zona sat Chiperesti

160.000 eur
ID 3653195
Case - Vile | 510 m² | 5 camere
Iasi, Iasi / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 510 m²
Suprafață teren 1200 m²
An finalizare construcție 2024
Stare proprietate Nouă
Număr Băi 4
Mobilat/Utilat Nemobilat
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Blitz va prezinta pentru cumparare o casa deosebita in sat Chiperesti, com. Tutora, la 15 km de Iasi. Drum asfaltat pana la imobil.
Imobilul dispune de 260 mp utili plan parter, 250 mp la mansarda si o anexa locuibila de 40 mp, terenul aferent proprietatii este 1200 mp cu pomi fructiferi si imprejmuit cu gard.
Situată în imediata apropiere a mijloacelor de transport, proprietatea beneficiază de acces facil către diverse puncte de interes din zonă.
Compartimentare practică și funcțională: Casa este compartimentată astfel: un living, 5 camere, 4 dressinguri, 5 bai, o bucătărie spatioasa – 75 mp si spatiu de luat masa, oferind un loc generos și flexibil pentru activități sociale și de relaxare. Mansarda este inalta si spastioasa dispune de un spatiu generos de 250 m, ce pot fi compartimentati dupa dorinta cumparatorului. De asemenea, există o anexa locuibila de 40 mp si un garaj anexat casei.
Construcție modernă și solidă: Construcția nouă din beton și BCA de 40 cm grosime, peretii despartitori la interior sunt din BCA de 25 cm grosime interiorul casei este tencuit mecanizat. Instalatia electrica este facuta cu tot cu prize si intrerupatoare. Usile la interior sunt din lemn masiv de stejar, izolatia tavanelor interioare s-a realizat cu vata balzaltica de 15 cm grosime placata cu placi de OSB de 10 cm grosime si placi gips-carton de 12,5 mm.
Utilitati: apa, curent, canalizare, gaz.
Lumină și spațiu generos: Ferestrele mari cu tâmplărie termopan cu trei randuri de sticla permit pătrunderea abundentă a luminii naturale în interior, creând o atmosferă luminoasă și primitoare. Frontul principal orientat spre sud contribuie și el la confortul termic și luminos al casei.
Proprietatea este înconjurată de un teren frumos amenajat, care oferă o oază de relaxare și confort în aer liber pentru locatari si are o vedere panoramica asupra vaiilor Jijiei si Prutului.
Aceste caracteristici, împreună cu amenajarea și compartimentarea practică, fac din această proprietate o opțiune atractivă pentru cei care caută un cămin modern, luminos și confortabil în zona respectivă.
Va asteptam la o vizionare!
Cod ofertă / ID BLITZ: P105392
Id intern: P105392

Solicită vizionarea proprietății

Casa, 5 camere, 1200 mp teren, zona sat Chiperesti

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Miercuri
08 Mai
Joi
09 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa, 5 camere, 1200 mp teren, zona sat Chiperesti
BLITZ Romania Consultant imobiliar BLITZ
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3653195
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici